google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

ΛΟΥΚΕΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΕΛ.ΤΑ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παραμένει κλειστό το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στους Γαργαλιάνους. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονη αναστάτωση και πολλές αντιδράσεις καθώς ο κόσμος που επισκέπτεται το ταχυδρομείο δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί, ενώ αρκετοί από τους κατοίκους φοβούνται ακόμη και το κλείσιμο του Ταχυδρομείου. Πριν τρείς μήνες, το gargalianoionline είχε γράψει για τον κίνδυνο που υπήρχε να κλείσει το ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων, καθώς ο μοναδικός υπάλληλος του ταχυδρομείου θα έβγαινε στη σύνταξη και η διοίκηση των ΕΛΤΑ δεν έχει προβεί, τότε, στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τον αντικαταστήσει. Στις 22 Ιανουαρίου 2015 το θέμα του γραφείου των ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας το οποίο και έλαβε σχετικό ψήφισμα για να μην κλείσει. Ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, την έντονη διαμαρτυρία του είχε εκφράσει και ο Εμπορικός Σύλλογος Γαργαλιάνων με επιστολή του προς τη διοίκηση των ΕΛΤΑ.
 Ορίστηκε αντικαταστάτης…αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ! Η διοίκηση των ΕΛΤΑ με αποφασή της όρισε αντικαταστάτη του υπαλλήλου και μάλιστα πριν από ένα μήνα, έστειλε απαντητική επιστολή σε σχετικό έγγραφο του Δήμου Τριφυλίας, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως «σε ό,τι αφορά στο Ταχυδρομικό Κατάστημα Γαργαλιάνων, δεν έχει ληφθεί απόφαση για αναστολή λειτουργίας του, ενώ η ταχυδρομική εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής παρέχεται κανονικά από έναν ταχυδρομικό υπάλληλο. Πρόσφατα, μετά την συνταξιοδότηση του υπαλλήλου που υπηρετούσε στο εν λόγω κατάστημα, αναπληρώσαμε άμεσα το κενό με την τοποθέτηση νέου υπαλλήλου….Τέλος, σας διαβεβαιώνουμε ότι, πρωταρχικός στόχος των ΕΛΤΑ, ως φορέας παροχής καθολικών ταχυδρομικών υπηρεσιών, είναι να διασφαλίζει πάντοτε την ποιοτική ταχυδρομική εξυπηρέτηση σε όλους τους κατοίκους της περιοχής…» Την Παρασκευή 13 Μαρτίου ήταν η τελευταία μέρα στο γραφείο για τον υπάλληλο που συνταξιοδοτήθηκε και θα έπρεπε να «παραδώσει» σε αντικαταστάτη… που όμως δεν εμφανίστηκε ποτέ! Μιλώντας στο Gargalianoionline ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κατσίβελας ανέφερε: «Χθες το πρωί πληροφορήθηκα ότι το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στους Γαργαλιάνους ήταν κλειστό.
Αμέσως επικοινώνησα με την Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας των ΕΛΤΑ, στην Πάτρα, όπου μας καθησύχασαν ότι το ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων δεν κλείνει και θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό». Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος του Κεντρικού Ταχυδρομείου Καλαμάτας, κ. Γιώργος Παπαδομιχελάκης μιλώντας στο Gargalianoionline φάνηκε καθησυχαστικός λέγοντας πως δεν τίθεται ζήτημα κλεισίματος του ΕΛΤΑ Γαργαλιάνων. Μάλιστα, όπως είπε η διοίκηση των ΕΛΤΑ είχε αποσπάσει έναν υπάλληλο από την Πύλο, για ένα μήνα, προκειμένου να συνεχιστεί η λειτουργία του υποκαταστήματος για την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των κατοίκων. Ενώ ανέφερε πως η αντικαταστάτης του υπαλλήλου που συνταξιοδοτήθηκε βρίσκεται σε νόμιμη άδεια και όταν τελειώσει, η άδεια της, θα πρέπει να αναλάβει τα καθήκοντά της στους Γαργαλιάνους καθώς έχει αποσπαστεί στο ΕΛΤΑ των Γαργαλιάνων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη