google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ντουγέρογλου «Οι 19 αγώνες χωρίς γκολ είναι μια μεγάλη προσπάθεια όλων»

Ντουγέρογλου «Οι 19 αγώνες χωρίς γκολ είναι μια μεγάλη προσπάθεια όλων»

Πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση της 1ης θέσης και του πρωταθλήματος της Α” Τοπικής βρίσκεται πλέον η Κυπαρισσία μετά την νέα νίκη με 2-0 επί της Σπερχογείας και συνάμα την ισοπαλία του Πάμισου. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση αλλά αυτό που μετράει είναι το τρίποντο μιας και το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία. Ο τερματοφύλακας – ήρωας μιας και έχει να δεχθεί γκολ εδώ και 19 αγωνιστικές και στο παιχνίδι με τον ΑΟΣ έπαιξε τραυματίας σχεδόν σε όλον τον αγώνα, Θοδωρής Ντουγέρογλου μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:
 «Ήταν ενα δύσκολο παιχνίδι με μια καλη ομάδα και θέλαμε την νίκη. Τα καταφέραμε και συνεχίζουμε. Όσον αφορά τον επόμενο αγώνα θα προσπαθήσουμε για το καλυτερο και ευχομαι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Οι 19 αγώνες χωρις γκολ ειναι μια μεγάλη προσπάθεια όλων και η ανταμοιβή για αυτα που παλεύουμε απ την αρχή της σεζόν. Ευχομαι να συνεχιστεί μεχρι τέλους».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη