google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Β” ΤΟΠΙΚΗ – Α” ΟΜΙΛΟΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 0-3

Β” ΤΟΠΙΚΗ – Α” ΟΜΙΛΟΣ: ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ 0-3

Μεγάλο διπλό για την ομάδα του Αστέρα Μικρομάνης που επικράτησε στην Κυπαρισσία του Ηρακλή με 3-0.Η ομάδα του παίκτη – προπονητή Μιχάλη Σκαρπαλέζου με αυτή την νίκη και συνάμα την ισοπαλία της Αναγέννησης έπιασε κορυφή και έτσι όλα θα κριθούν την επόμενη τελευταία αγωνιστική.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 24′ όμορφο σουτ του Αλεξόπουλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.
Στο 33′ οι Σκαρπαλέζος έκανε το 1-2 με τον Αλεξόπουλο ο οποίος έκανε την πάσα στον Χασάπη αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.
Στο 56′ ο Τσουμάνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Θεοχαρόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά απέκρουσε ο Κουρεντζής σε κόρνερ. Ο Τσουμάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γιαννόπουλος έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 59′ ο Μπούρας – Σουλίμας έβγαλε μια καταπληκτική μπαλιά για τον Αλέξόπουλο που πέρασε και τον τερματοφύλακα αλλά την τελευταία στιγμή κόπηκε σωτήρια από τον Μουζη.
Στο 64′ ο Γυφτοχρήστος εκτέλεσε ένα φάουλ από το κέντρο, ο Αλεξόπουλος έπιασε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 68′ ο Μαυροειδής έβγαλε την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή Κυπαρισσίας, αποδέκτης έγινε ο Αλεξόπουλος που πέρασε και τον τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Στο 73′ κέρδισε πέναλτι ο Αστέρας Μικρομάνης. Το έκτέλεσε ο Αλεξόπουλος αλλά απέκρουσε ο Μπέλι.
Στο 76′ ο Σφαλτός έβγαλε την σέντρα, ο Γιαννόπουλος έκανε το πλάσε αλλά απέκρουσε ο Κουρεντζής σε κόρνερ. Ο Τσουμάνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Θεοχαρόπουλος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 81′ νέο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους κέρδισε αυτή την φορά ο Αλεξόπουλος. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ντοχάς κάνοντας το τελικό 0-3.
Στο 87′ ο Γιαννόπουλος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Κουτσαναστάση και Μαρκόπουλο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Μπέλι, Γκόγκας, Μπακούρος, Μούζης, Σφαλτός, Παπαγιάννης (70′ Γεωργόπουλος), Μαδούρης, Μακροκάννης, Γιαννόπουλος, Τσουμάνης (54′ Αρίδας), Ντοκάκης (46′ Θεοχαρόπουλος).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΙΚΡΟΜΑΝΗΣ: Κουρεντζής, Κουρούπης, Μπούρας – Σουλιμάς, Βράχας, Μαυροειδής, Γυφτοχρήστος, Καρδάσης, Χασάπης (78′ Πλιάτσικας), Ντοχάς, Σκαρπαλέζος, Αλεξόπουλο

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη