google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Γ.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

ΠΛΟΥΣΙΕΣ ήταν οι δραστηριότητες τις εορταστικές ημέρες του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Κυπαρισσίας που συμπλήρωσε ήδη 30 χρόνια ζωής στην περιοχή μας.
Πρόσφατα στην αίθουσα του Συλλόγου πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες εξετάσεις Έγχρωμων ζωνών για τους αθλητές του Συλλόγου ενώ ακολούθησε επίδειξη τεχνικών αυτοάμυνας από την Αγωνιστική ομάδα. Ο Προπονητής του ΑΓΣ Κυπαρισσίας κ. Παναγιώτης Δικαίος εξήρε το υψηλό επίπεδο των αθλητών που διαμορφώνουν την προσωπικότητά τους μέσα από τον αθλητισμό αλλά και την σημαντική συμβολή των γονιών τους που είναι παρών σε κάθε τους βήμα. Παράλληλα ο ΑΓΣ Ταενβοντό Κυπαρισσίας έκοψε την αγιοβασιλόπιτα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ.κ. Χρυσοστόμου που ευχήθηκε δύναμη στο έργο των αθλητών μιλώντας παράλληλα για την μεγάλη προσφορά των προπονητών και του Δ.Σ. του Συλλόγου στην ευγενή άμιλλα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον Σύλλογο πραγματοποιήθηκε παράλληλα η ετήσια συνάντηση γονέων, αθλητών και Διοικητικού Συμβουλίου στο κέντρο Εν Πλώ μέσα σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα καθώς η σύσφιξη των μελών του συλλόγου αποτελεί κυρίαρχο στόχο. Στην συνάντηση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΑΓΣ κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, οι Προπονητές του Α.Σ. Άργους Ταεκβοντό κ. Νικόλαος Κανέλλος και από τον Σύλλογο της Τρίπολης ο κ. Γεώργιος Σιάμπος, αλλά και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Τριφυλίας και περιφέρειας Πελοποννήσου. Τυχερή της βραδιάς ήταν η αθλήτρια Κατερίνα Καναβού η οποία είχε κερδίσει το φλουρί της αγιοβασιλοπιτας...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη