google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…Επεισόδια και ξύλο στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ…Επεισόδια και ξύλο στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας!

Απίθανα πράγματα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, όπου εκτυλίχθηκαν φοβερές σκηνές που παραπέμπουν σε οπαδικά επεισόδια σε γήπεδο. Μαύρες στιγμές για το ποδόσφαιρο, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον τόπο για αυτό το άθλημα. Η συνεδρίαση διεκόπη λόγω επεισοδίων, αφού στη μεγάλη στιγμή έντασης εκτοξεύτηκαν νερά (!), ενώ οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός) λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, σύμφωνα με όσα μεταφέρουν μέλη του Δ.Σ. της λίγκας. Θύμα της έντασης έπεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που δέχθηκε γροθιά από άγνωστο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα και εισέβαλλε ξαφνικά μέσα την ώρα της έντασης.
 Χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μπήκε μπροστά στον Γιάννη Αλαφούζο και στην συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς να συλληφθεί μέχρι αυτή την στιγμή. Το σκηνικό θύμιζε… κόλαση από το ξεκίνημα, αφού ακούγονταν ξεκάθαρα φωνές, ουρλιαχτά, χτυπήματα στο τραπέζι και έντονες λογομαχίες που έδειχναν από την αρχή ότι το κλίμα μέσα ήταν… πολεμικό. Για την ιστορία, o Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τους κυρίους Μαρινάκη, Βρέντζο, Καραπαπά, Αγραφιώτη, ενώ η τετράδα του Παναθηναϊκού αποτελούνταν από τους κυρίους Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την διαδικασία αποχώρησε την ώρα της μεγάλης έντασης ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπούνταν από τους κυρίους Αγγελίδη, Μπίρδα και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία… ειρηνευτική δύναμη ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές. Το Δ.Σ. προς το παρόν έχει διακοπεί και οι πρωταγωνιστές των επεισοδίων αποχώρησαν από την αίθουσα με εμφανή στα πρόσωπα τους τα σημάδια της έντασης…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη