google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επικινδυνες μπαρες στο Μεγαρο της Μητροπολεως Τριφυλιας;

Επικινδυνες μπαρες στο Μεγαρο της Μητροπολεως Τριφυλιας;

Με όλο το σεβασμο που έχουμε προς τη Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, και προς τον κ. Χρυσόστομο, οφείλουμε να διαμαρτυρηθούμε για ενα λάθος που έγινε, το οποίο είναι παράνομο και προσβάλλει το κύρος της Μητροπόλεως.
   Μια τεχνική εταιρεια έχει βάλει πανω στο πεζοδρόμιο τρεις μεγάλες σιδερένιες βάσεις, σαν των διοδίων, και ανεβοκατεβαίνουν επικίνδυνες μπάρες 1,5 μέτρου, σε υψος 1 μέτρου, επι του δρόμου!
  Τις εβαλαν για να μην αράζουν αυτοκίνητα, αλλά είναι παράνομο και επικίνδυνο. Μπορεί να χτυπήσει πεζός, και να πεσει επανω αυτοκίνητο. Πουθενά στην Ελλάδα και στον κοσμο δεν υπαρχουν μπάρες διοδίων για να αποτρέπουν το παρκάρισμα.!
    Επειδή ο Δεσπότης δεν γνωρίζει απο τεχνικά θέματα, η μονη εξήγηση είναι πως η εταιρεια βρήκε την ευκαιρία να πάρει χρήματα απ τη Μητρόπολη βάζοντας κάτι περιττό, κάτι επικίνδυνο.
  Έχει γίνει καταγγελία στην Πολεοδομία, αλλά δεν έχουν μέχρι τώρα απαντήσει, ίσως απο σεβασμο προς τον Δεσπότη. Αλλά ο σεβασμός προς το θεσμό δεν έχει καμμία σχέση με νομικές παραβάσεις. Αντιθέτως , οι άρχοντες πρεπει να δίνουν σε όλα το καλό παράδειγμα.
  Όλοι οι πολίτες αντιδρούν , άλλοι γελούν, άλλοι κατηγορούν τον Δεσπότη. Ο Δήμος και η Τροχαία αδιαφορούν.
  Πρεπει κάτι να γίνει για να ελευθερωθεί το πεζοδρόμιο και ο δρόμος. Ας βρουν άλλο νόμιμο τροπο για να υπάρχει θέση στάθμευσης.
  Επειγόντως πρεπει να φύγουν οι μπάρες.
  Αλλιως θα καταθέσουμε μήνυση.
  Αντώνης Αντωνόπουλος, Κυπαρισσία
AΠΑΝΤΗΣΗ για το θέμα υπάρχει ήδη σε νεώτερη ανάρτηση

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη