google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μη στειρωνετε τα αδεσποτα! θα εξαφανιστουν!

Μη στειρωνετε τα αδεσποτα! θα εξαφανιστουν!

Οι οικολόγοι που υπεραγαπούν τα σκυλιά, έκαναν παλι το θαύμα τους. Ανακοινώνουν κάθε τόσο πως έκαναν τόσες στειρώσεις! Και καμαρώνουν σαν να έκαναν  την καλύτερη ηρωϊκή πράξη. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.
  Αν συνεχιστούν οι στειρώσεις στα αδέσποτα σκυλιά που είναι απόγονοι των αρχαίων ελληνικών σκυλιών, σε 10-15 χρόνια θα εξαφανιστούν τελείως. Και θα υπαρχουν μονο κάτι μοντέρνες ράτσες σκυλιών που έχουν φτιαχτεί απο διασταυρώσεις.
  Το πρόβλημα είναι ακόμα γενικότερο. Κινδυνεύουν να εξαφανιστούν οι γλώσσες ελευθέρας βοσκής, τα γαϊδούρια, τα άγρια γατια-τα κατσούλια,  οι λαγοί, η άγρια και ημιάγρια πανίδα γενικότερα . Πρόκειται για έγκλημα κατα της φύσης, και κανεις δεν μιλάει γι αυτό.
   Οι νεόπλουτοι, δηλαδή ο μισός πλανήτης σήμερα, έχουν ξεφυγει απ τη φύση, 'ευνουχίζουν' και μαζεύουν τα παιδιά τους, το ανθρώπινο ειδος εκφυλίζεται αργά αλλά σταθερά. Και δεν τους φτανει αυτό. Έχουν ο καθένας ενα ιδιόκτητο οικιακό σκυλάκι, είναι ο καλύτερος φίλος τους, ο σύντροφός τους, ακόμα και ερωτικός...  Κι αυτά συμβαίνουν όταν 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη γη σήμερα πεινούν και διψούν.!!
  Πολλά ελληνικά αδέσποτα σκυλιά γίνονται θύματα απαγωγής και τα πουλάνε σε πλούσια ευρωπαϊκά σαλόνια , έχουν κάτι το 'χωριάτικο', το αυθεντικό, και αυτό αρέσει στους νεόπλουτους ευρωπαίους, όπως τους αρέσει και η χωριάτικη σαλάτα...
  Οι Κυβερνήσεις της Ευρώπης τώρα τελευταια έχουν βγάλει κάτι νόμους οπου είναι υποχρεωτικό να έχουν μικροτσίπ όλα τα σκυλιά και τα  γατιά, για να μπορεί να τα εντοπίζει ο δορυφόρος! Σε όλα τα ζώα συντροφιάς δίνουν τροφές με ορμόνες, τους κανουν διπλά εμβόλια, τα στειρώνουν να μην μπορούν να κανουν απογόνους, για να είναι μονο 'δικά τους'. Πολύ κακό αυτό το ειδος του εγωισμού, καμμιά σχέση με την οικολογία.
   Όποιος του αρέσει η χωριάτικη φυσική ζωή, να σηκωθεί να παει στο χωριό του, αντί να έχει ενα σκυλάκι στο σαλόνι του.
  Κι όσο για τα αδέσποτα ας τα αφήσουν ελεύθερα, κι ας τους δίνουν λίγο φαγητάκι όταν έχει χειμωνα. Να μην τα κλείσουν σε ειδικούς χώρους, όπως έχουν σκοπό να κανουν οι δήμοι.
  Μα τον κύνα, το πράγμα έχει παραγινει.
  Αντώνης Αντωνόπουλος Κυπαρισσια

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη