google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΠΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΑΛΑΖΟΝΑ ΠΑΜΙΣΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...

Την πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα της Α” Τοπικής μετά από 18 αγωνιστικές γνώρισε ο Πάμισος που έχασε με 2-1 από τον Ολυμπιακό Καλαμάτας εκτός έδρας.Η ομάδα του Γιώργου Πολυμενέα όπως και με την Κυπαρισσία έτσι και σήμερα με τους Νησιώτες νίκησε τους μνηστήρες του τίτλου και συνάμα επέστρεψε στις νίκες.Η διαφορά λοιπόν από την Κυπαρισσία μειώθηκε στον έναν βαθμό με το πρωτάθλημα να παίρνει κυριολεκτικά φωτιά.
Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 2′ ο Κωνσταντακόπουλος εκτέλεσε ένα δυνατό φάουλ, ο Αλεξανδρόπουλος τσίμπησε την μπάλα όπου έφθασε στον Θεοδωρόπουλο και με πλάσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καλλιντέρη για το 1-0.
Στην συνέχεια ο Πάμισος ανέβηκε και έχασε κλασσικές ευκαιρίες να ισοφαρίσει με τον Κωνσταντόπουλο να αστοχεί απο κοντά με κεφαλιές.
Στο 36′ ο Τζίφας εκτέλεσε το φάουλ, ο Μπάλλας έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 2-0 για τους γηπεδούχους.Στο 50′ ο Αργυρόπουλος μείωσε σε 2-1 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσαναλία. Στο 53′ σουτ του τελευταίου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
Στο 67′ ο Χρ. Τρίψας έκανε το σουτ άλλα έδιωξε εντυπωσιακά ο Κωνσταντακόπουλος. Στο 72′ ο Ι. Καλογερόπουλος έκανε το σουτ έδιωξε ο νεαρός πορτιέρο του Ολυμπιακού και στην επαναφορά νέο σουτ του Ι. Καλογερόπουλου η μπάλα πέρασε άουτ.Στο 75′ ο Αλεξανδρόπουλος βγήκε σε τετ α τετ, έκανε το πλάσε αλλά έδιωξε σωτήρια ο Καλλιντέρης.
Στο 83′ ο Αργυρόπουλος δεν μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα χάνοντας απίστευτη ευκαιρία.Στο 84′ νέο σουτ του Τζίφα, έδιωξε ο Καλλιντέρης με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.
Στο 87′ και στο 89′ αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη κάρτα οι Ζωγράφος και Αργυρόπουλος αντίστοιχα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς τον Καστανά και την Αθανασοπούλου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη