google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «MARIO SOLINAS», ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ «MARIO SOLINAS», ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ.

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας ανακοινώνεται ότι: Στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιοκομίας (Δ.Σ.Ε.)(http://www.internationaloliveoil.org/) έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων στο διεθνή διαγωνισμό ποιότητας «MARIO SOLINAS», για εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα για την καλλιεργητική περίοδο 2014-2015. Συγκεκριμένα, από την ανωτέρω ιστοσελίδα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν :
Στους κανόνες συμμετοχής στο διεθνή διαγωνισμό, το έντυπο εγγραφής, το έντυπο βάσει του οποίου θα γίνει η οργανοληπτική αξιολόγηση των ελαιολάδων (‘Competotion rules 2014/15”στην ηλ/κή δ/νση: http://www.internationaloliveoil.org/estaticos/view/227-mario-solinas-quality-award-ofthe- international-olive-council ), την λίστα των αναγνωρισμένων από το Δ.Σ.Ε. χημικών και οργανοληπτικών εργαστηρίων ελαιολάδου (στην ηλ/κή δ/νση: http://www.internationaloliveoil.org/estaticos/view/226- laboratories-panels ). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, 1ος όροφος, Γραφείo 2, Τηλ: 27610-24287

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη