google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΙΧΑΛΙΑΣ ΣΤΟ ΔΩΡΙΟ

Χθές με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο που έγινε στο Μελιγαλά αποφασίστηκε να κλείσει η χωματερή του Μελιγαλά και η μόνη ενεργή χωματερή να παραμείνει του Δωρίου! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα σκουπίδια από 52 τοπικές κοινότητες του Δήμου Οιχαλίας θα μεταφέρονται καθημερινά με τα απορριμματοφόρα του Δήμου στον Αη-Λια στο Κλέσουρα ,στην περιοχή όπου λειτουργεί παράνομος χώρος εναπόθεσης απορριμμάτων. Η απόφαση πέρασε κατά πλειοψηφία και οι δημ. σύμβουλοι κλήθηκαν να διαλέξουν ποια από τις δυο ενεργές χωματερές του Δήμου (Μελιγαλά ή Δωρίου) θα κλείσει λόγω επαπειλούμενου προστίμου από την Ε.Ε. Υπέρ του κλεισίματος της χωματερής στο Μελιγαλά και διατήρησης του Δωρίου ψήφισαν οι δημ. σύμβουλοι της δημ.ενότητας Δωρίου κκ. Κόλλιας, Κούκης και Μέρμηγκας.
 Να κλείσουν και οι δύο χωματερές και να πάμε τη διαχείριση σε εργολάβο ψήφισε ο κ.Κόνιαρης .Να κλείσουν και οι δύο και να ανοίξει η χωματερή στο Διαβολίτσι ψήφισε ο κ.Μπινίσκος. (Διαβάστε όλη την απόφαση εδώ) Αυτή λοιπόν είναι η αναβάθμιση του Δωρίου! Άμεση κρίνεται η σύγκλιση του τοπικού συμβουλίου για την συζήτηση του θέματος με συμμετοχή των κατοίκων , γιατί η αντίδραση μας πρέπει αυτή την φορά να είναι άμεση και δυναμική για να αποτρέψουμε την μετατροπή του Δωρίου σε χωματερή του Δήμου Οιχαλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη