google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 «Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη με Πάμισο για να κάνουμε χαρούμενους την διοίκηση και τους φιλάθλους μας»

«Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη με Πάμισο για να κάνουμε χαρούμενους την διοίκηση και τους φιλάθλους μας»

Στο φουλ συνεχίζεται η προετοιμασία της Κυπαρισσίας για το ντέρμπι της Κυριακής με αντίπαλο τον Πάμισο. Ο ΑΟΚ βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή και θέλει το διπλό στην Μεσσήνη για να μειώσει την διαφορά στον έναν βαθμό. Ο ποδοσφαιριστής και έμπειρος επιθετικός Χρήστος Παπαγεωργίου μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Ηταν ενα παιχνίδι δύσκολο οπως ολα. Καθε παιχνίδι που δίνουμε ειναι για μας τελικός και κανενα δεν ειναι εύκολο. Αν και δεν μπήκαμε τοσο δυνατά στο παιχνίδι καταφέραμε να προηγηθουμε νωρίς και στο δεύτερο ημιχρονο μπήκαμε δυνατά και καθαρίσαμε το ματς πετυχαίνοντας αλλα δυο γκολ.Θα μπορούσαμε να είχαμε διευρύνει και αλλο το σκορ αν ήμασταν πιο ψυχραιμοι στην τελική προσπάθεια. Η νίκη μας ηταν απόλυτα δίκαιη.
Όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παμισο θα ειναι ενα παιχνίδι ντέρμπι με τις δυο καλύτερες ομάδες τις κατηγορίας οπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Εμεις θα παμε για να πάρουμε την νίκη που μονο αυτο θελουμε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα τα δώσουμε ολα για τη νίκη και να κανουμε χαρούμενους την διοίκηση και τους φιλάθλους μας που ειναι εξαιρετικοί και τους αξίζουν πολλα συγχαρητήρια. Ευχομαι να γινει ενα καλο παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει».Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός φυσικά από τον μακροχρόνια τραυματία Μαργαρώνη, ενώ ο στρατευμένος Κυριακούλης ίσως είναι διαθέσιμος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη