google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Στην ημερήσια διάταξη του Δ.Σ. Τριφυλιας έγινε τροποποίηση προυπολογισμού και τεχνικού προγράμματος για κωδικούς λογιστικών θεμάτων λειτουργίας του Δημου που πέρασε κατα πλειοψηφια με 1 λευκό.
Για το θέμα που αφορά το προγραμμα Αγροτικής ανάπτυξης με υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο υπουργείο για αγροτική οδοποιία σε αετού, χώροι αναψυχής, κέντρο περιβαλλοντικής ενημέρωσης Καρυων ενω ο κ. ΑΔΡΑΚΤΑΣ ζήτησε ο Δήμος να στείλει φάκελο προς αξιολόγηση με βάση έργα που ήδη εχουν μελέτες ωστε να χρηματοδοτηθούν. Ο δήμαρχος συμπλήρωσε οτι το προγραμμα αφορά ορεινή ζώνη της περιοχής με συγκεκριμένα κριτήρια. Ο κ. ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε να ενταχθεί ο δρόμος Χριστιάνοι- Μουζάκι με έργα ισόποσης προτεραιότητας. Ο κ. κουκουμης ζήτησε να δοθεί έμφαση στο απαρχαιωμένο επαρχιακό οδικό δίκτυο για τις ανάγκες των κατοίκων...ενω ο κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ζήτησε συντήρηση του δρόμου προς Μόνη Κατσιμικάδας για 1500 μέτρα...το θέμα πέρασε ομόφωνα.
Στη συνεδρίαση εγκρίθηκε η παραλαβή απολογιστικών εργασιών για τον βιολογικό ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ αρχαιολογικού ενδιαφέροντος κατά πλειοψηφία με λευκό Κουκουμη. Επίσης πέρασε η προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού για τη περιοχή Αετού, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ με ανάλογα ποσά. Εξάλλου παράταση δόθηκε για 1 μήνα στο έργο που αφορά την αντικατάσταση σωλήνων στο υδραγωγείο Φιλιατρων. Εξάλλου 76000 ευρω δίνονται για λειτουργικές δαπάνες σχολικών μονάδων, τροχονόμων κατα ομοφωνία. Για την οριστική παραλαβή του έργου δίκτυο ομβρίων ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ το σώμα αποφάσισε να συγκροτηθεί η επιτροπή απο υπαλλήλους του ΔΗΜΟΥ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη