google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ τεμπέληδες - ομοφυλόφιλοι- κανναβις

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ τεμπέληδες - ομοφυλόφιλοι- κανναβις

Δυο ειδήσεις σα κεραυνός μας ήρθαν πρόσφατα 14-10-2014.  Η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ,υστερα απο απόφαση της Τρόικας και της Μέρκελ, αποφάσισε να δίνει κάθε μήνα  300 περίπου ευρώ σε κάθε μικρομεσαίο κάτοικο της Ελλάδας. Περιπου 2-3 εκατομμυρια θα παίρνουν κάθε μήνα δωρεάν απο το κράτος τον επίδομα αυτό. Μπορούμε να το πούμε και σύνταξη φτωχού η ακόμα καλυτερα Τεμπελομισθό!
  Ποιος θα παει τώρα για δουλεια 400 και 500 ευρώ το μήνα?! Καλυτερα να κάθεται, να κανει κάποια οικονομία, και να ζει με 300.
  Γιατί να παει για δουλεια για να βγάλει σύνταξη 400 ευρώ, αφού την έχει απο τώρα?
  ----Η δεύτερη τρομερή είδηση της ημερας είναι πως ο Πάπας δέχεται πλεον τους γάμους ομοφυλοφίλων ανδρών , και γυναικών. Η σεξουαλική ελευθερία  υπάρχει πλεον και με την ευλογία της Εκκλησίας!
  ---Ενα μας μένει, για να γίνουμε όλοι φιλοι αυτου του πανέξυπνου και ευέλικτου πολιτικού συστηματος, του Σοσιαλιστικού Καπιταλισμού.  Η απελευθέρωση της κάνναβης και αλλων ευφορικών ουσιών, η οποία πρόκειται να θεσμοθετηθεί κι αυτή σε πανευρωπαϊκό επίπεδο τις επόμενες ημερες και εβδομαδες.
   Παραφραζοντας ενα τραγουδι της Νατάσσας Μποφίλιου:
  Έρχονταν οι μέρες του φωτός,
    οι μέρες του τεμπέλη,
    μια εποχή τελειωνει...
  Με τοσα ωραία που απρόσμενα μας χαρίζει η τρόικα, το μονο σίγουρο είναι πως έρχονται και άλλα μνημόνια...
 Αντώνης Αντωνόπουλος Κυπαρισσία
  ---υστερόγραφο: είναι ολοφάνερο πως το ύφος της γραφής είναι αστείο, δεν είναι σοβαρό, έστω κι αν υπάρχει ενα μέρος δίκαιου σε όλα αυτά που γίνονται στις μέρες μας

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη