google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

Σύμφωνα με την Φιλοζωική Ομάδα Εθελοντών Τριφυλίας
Στις φωτογραφίες είναι τα δύο περιστατικά αυτής της εβδομάδας που πεθάνανε από φόλα. Και τα δύο είναι θηλυκά. Το λευκό σκυλί βρέθηκε το πρωί, 28 Σεπτεμβρίου στις εργατικές εστίες στα Φιλιατρά και είχε 8 μικρά κουτάβια που την θήλαζαν παρόλο που αυτή η ίδια ήταν πεθαμένη! 
Προφανές έφαγε την φόλα αλλού, και παρόλο τους φρικτούς πόνους, το μητρικό ένστικτο την οδήγησε να γυρίσει στα κουτάβια της. Το δεύτερο περιστατικό που βλέπετε, μαζί με μία πεθαμένη γάτα και μία άλλη που χαροπάλευε για την ζωή της μέχρι σήμερα το βράδυ στον κτηνίατρο μας, βρέθηκαν στην πίσω πλευρά του Αγ. Γιάννη, στα Φιλιατρά χθες το βράδυ. 
Αφού δώσαμε τις πρώτες βοήθειες στην ζωντανή γάτα, σαρώσαμε την περιοχή για άλλα θύματα και στην συνέχεια πήγαμε στην αστυνομία όπου πήρανε την κατάθεση μας. 

Τα κτήνη ανάμεσά μας δεν είναι τα αδέσποτα που περιφέρονται στους δρόμους, αλλά οι άνθρωποι που ζουν ανάμεσά μας: βάρβαρες πράξεις από θηρία που δολοφονούν ανυπεράσπιστα ζώα. Τα ζώα αυτά είναι θύματα μιας ακαλλιέργητης κοινωνίας που δείχνει το χυδαίο πρόσωπο της με αυτές τις πράξεις. 
Ο αριθμός των αδέσποτων ζώων που έχουν σκοτωθεί μόνο φέτος το καλοκαίρι στην περιοχή μας που εγώ προσωπικά έχω υπόψη μου είναι κοντά στο 30 ζώα!! 

Ο θυμός και η απογοήτευση δεν περιγράφονται!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη