google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


Φίλες και φίλοι, πολίτες που ανησυχείτε  για το σήμερα, αύριο,  και το μέλλον, που έχετε διάθεση να ακούσετε, αλλά και να εκφράσετε την άποψή σας, σας καλούμε στην διάλεξη που θα γίνει στο Τρενοτεχνείο την Κυριακή 21 – 9 – 2014 και ώρα 7μμ με ομιλητή τον κύριο  Σωτήρη Παπαδόπουλο.
Το θέμα της διάλεξης είναι η οικονομική κρίση και τα αίτιά της.
Λίγα λόγια για να γνωρίζετε ποιος είναι ο κύριος Παπαδόπουλος.
Ο κύριος Παπαδόπουλος σπούδασε στη Γερμανία, στα πανεπιστήμια Βύρτσμπουργκ και Κολωνίας οικονομικά, και στα πλαίσια των σπουδών του Νομικά  και πολιτικές επιστήμες. Μετά το πτυχίο εργάστηκε στο πανεπιστήμιο  της Κολωνίας ως επιστημονικός συνεργάτης και ερευνητής. Στη συνέχεια ως καθηγητής σε γερμανικό ΤΕΙ, και ως καθηγητής Λαϊκό πανεπιστήμιο  της Κολωνίας.  Τώρα είναι συνταξιούχος.
Εμείς οι ενεργοί πολίτες πήραμε την πρωτοβουλία να σας καλέσουμε σ’ αυτή τη συζήτηση διότι θεωρούμε ότι μόνο με την μεταξύ των ανθρώπων επαφή, το διάλογο και τη γνώση, μπορούμε να δώσουμε απάντηση και λύση στα προβλήματα του σήμερα, και να κάνουμε λιγότερα λάθη στο μέλλον. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη