google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αγώνας δρόμου για Ντουγέρογλου. Ακόμα εκτός Κυριακούλης, Γιοβάνοφ, Γ. Παναγόπουλος και Σταματόπουλος

Αγώνας δρόμου για Ντουγέρογλου. Ακόμα εκτός Κυριακούλης, Γιοβάνοφ, Γ. Παναγόπουλος και Σταματόπουλος

Σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ είχαμε γράψει το κλίμα που επικρατεί στην Κυπαρισσία μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας για το Κύπελλο Μεσσηνίας αλλά και δηλώσεις του έμπειρου επιθετικού Χρήστου Παπαγεωργίου. Τώρα, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής Αλέξης Μαντζούνης για το ντέρμπι με την Κυπαρισσία αντιμετωπίζει για μια ακόμα φορά πολλά προβλήματα. Συγκεκριμένα, αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι κάνει ο τερματοφύλακας Θοδωρής Ντουγέρογλου.
Αν καταφέρει να αγωνιστεί τόρε θέση στην 18αδα θα πάρει και ο Ντίοπ αλλιώς θα παίξει ο Μπέλι και ο έγχρωμος παίκτης θα μείνει εκτός αποστολής (επειδή υπάρχουν ήδη δύο ξένοι στην 18αδα, Μιτρόφ και Μπέλι). Από κει και πέρα, το δελτίο του Γιοφάνοφ δεν έχει εκδοθεί ακόμα και είναι άγνωστο πότε και αν εκδοθεί. Επίσης, εκτός βρίσκεται ο Κυριακούλης που είναι φαντάρος αλλά και οι Γ. Παναγόπουλος, Σταματόπουλος που δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα προετοιμασία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη