google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Διπλωματική απάντηση από το γραφείο της ΓΓ ΥΠΕΚΑ κας. Νάντιας Γιαννακοπούλου

Διπλωματική απάντηση από το γραφείο της ΓΓ ΥΠΕΚΑ κας. Νάντιας Γιαννακοπούλου

​Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ σας, σας κοινοποιούμε την απάντηση της Γενικής Γραμματέως ΥΠΕΚΑ κας. Νάντιας Γιαννακοπούλου στην πρόσκληση για την επιστημονική ημερίδα που συνδιοργανώνουν η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Κίνηση Τριφυλίας, ο Σύλλογος Απανταχού Ελαιωτών "Το Μπούζι" και ο Σύλλογος Φίλων Δάσους​ & Παραλίας Ελαίας:

Σας ευχαριστώ για την πρόσκλησή σας να συμμετάσχω στην επιστημονική ημερίδα που διοργανώνετε με αφορμή την ανάρτηση σε δημόσια διαβούλευση της ΕΠΜ και του σχεδίου ΠΔ για την προστασία χερσαίων και θαλάσσιων περιοχών του Κυπαρισσιακού Κόλπου. Δυστυχώς, όπως άλλωστε αντιλαμβάνονται πλήρως τουλάχιστον οι 2 από τους 3 βασικούς ομιλητές της εκδήλωσης έχοντας διατελέσει ως Γενικοί ή Ειδικοί Γραμματείς του ΥΠΕΚΑ κατά το πρόσφατο παρελθόν, η πρόσκλησή σας ήρθε πολύ αργά, μόλις μιάμιση μέρα πριν την εκδήλωσή σας, και λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ.
Παρά ταύτα, αναμένουμε τα σχόλια και τις απόψεις της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας, του Συλλόγου Απανταχού Ελαιωτών "Το Μπούζι" και του Συλλόγου Φίλων Δάσους & Παραλίας Ελαίας, των ομιλητών στην Ημερίδα, καθώς επίσης και τις επίσημες θέσεις του ΕΛΚΕΘΕ, στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης για το σχέδιο ΠΔ για την προστασία του Κυπαρισσιακού Κόλπου, η οποία θα διαρκέσει έως τις 8 Σεπτεμβρίου.
Με εκτίμηση,

Νάντια Ι. Γιαννακοπούλου
Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη