google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνέντευξη - "δώστα όλα" Γ. Λαμπρόπουλου για αεροδρόμιο Καλαμάτας

Συνέντευξη - "δώστα όλα" Γ. Λαμπρόπουλου για αεροδρόμιο Καλαμάτας

«Μάζεμα» της όλης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την ανεπίκαιρη κιόλας (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)  πρωτοβουλία Αβραμόπουλου – Χρυσοχοίδη – Τατούλη, σχετικά με το αεροδρόμιο της Τρίπολης, θα επιχειρήσει αύριο το μεσημέρι ο υφυπουργός άμυνας Γ. Λαμπρόπουλος, με συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στο χώρο του αεροδρομίου Καλαμάτας, και για λόγους συμβολικούς.

Αναμένεται να «τα δώσει όλα» προκειμένου να … σκουπίσει τις συνέπειες της είδησης αυτής που πλήττει και τον μεσσήνιο πρωθυπουργό, αλλά και τον περιφερειάρχη, με τον οποίο άλλωστε τον συνδέει παλιά πολιτική φιλία (μέχρι του σημείου στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές που η ΝΔ δεν στήριζε Π. Τατούλη ο μεσσήνιος υφυπουργός να επιμένει να κάνει πράξη τη στήριξη του Π. Τατούλη).
 Η συνέντευξη Γ. Λαμπρόπουλου προφανώς  έρχεται ως … πυρόσβεση της 
φλεγόμενης» μεσσηνιακής κοινής γνώμης για το συγκεκριμένο ζήτημα, μετά και από τις διαφοροποιημένες και άκεντρες ή και άστοχες ακόμα τοποθετήσεις κυρίως τοπικών κομματικών ή στηριζόμενων περιφερειακών  στελεχών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη