google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών τον Αύγουστο

Οι Εκδηλώσεις του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών τον Αύγουστο

ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Με τρεις εκδηλώσεις που έχουν πια καθιερωθεί θα δώσει το παρόν στον πολιτιστικό Αύγουστο ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

Στις 9 & 10 Αυγούστου θα γίνει η πολλή αγαπημένη εκδήλωση των παιδιών, το«ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου μέχρι και του γυμνασίου θα περάσουν δύο δημιουργικά απογεύματα ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές, κολάζ και πλαστελίνη. Το διήμερο αυτό θα γίνει στο Πάρκο της Βλαχέρνας από τις 6.30 το απόγευμα ως τις 9.00 το βράδυ με τις οδηγίες εκπαιδευτικών και εθελοντών.
Οι εκδηλώσεις στο Πάρκο της Βλαχέρνας θα κορυφωθούν με τη «ΒΡΑΔΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ»τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.. Σ` αυτήν θα δώσει συναυλία η Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και θα χορέψουν τα τμήματα των παραδοσιακών χορών. Επίσης θα υπάρχει έκθεση με τις δραστηριότητες των παιδιών που πήραν μέρος στο διήμερο «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ». Στο τέλος της εκδήλωσης το Διοικητικό Συμβούλιο θα φιλοξενήσει τους παρευρισκόμενους με γλυκά και αναψυκτικά.
Ο κύκλος των εκδηλώσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων θα κλείσει με την εμφάνιση της φιλαρμονικής και τμημάτων του χορευτικού του στην Πλατεία της πόλης την Τετάρτη 13 Αυγούστου στις 9.30 μ.μ.. Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τρυφιλίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη