google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Φωτεινή Πιπιλή ξαναχτυπά:Αυτή τη φορά στην Εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας

Η Φωτεινή Πιπιλή ξαναχτυπά:Αυτή τη φορά στην Εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας

Δεν μπορεί να ηρεμήσει η Φωτεινή Πιπιλή στις διακοπές της, αφού βρίσκεται συνεχώς αντιμέτωπη με τα ελληνικά παράδοξα. Μέτα τον οδηγό ενός φορτηγού που πάρκαρε σε παραλία -εκεί που σκάει το κύμα- για να ρίξει το φουσκωτό του στη θάλασσα αδιαφορώντας για τους λουόμενους, ήρθε και το επόμενο χτύπημα. Επεσε σε μποτιλιάρισμα εξαιτίας ενός πλανόδιου επιπλοποιού, τον οποίο φυσικά και φωτογράφισε. Οπως αναφέρει και η ίδια «Η ελληνική πραγματικότητα δε σε αφήνει να βαρεθείς ποτέ! Καλά να σου μπαίνει μπροστά φορτηγό και να μη μπορείς να ξεφύγεις.
Αλλά να σε πηγαίνει «καρότσι» επειδή φοβάσαι ότι θα πέσει πάνω σου το επιπλοποιείο του πλανόδιου «καρέκλεεες» δεν παλεύεται. Και καλά στον επαρχιακό δρόμο που τον πέτυχα, αλλά και στην Εθνική Πύργου-Κυπαρισσίας να αγωνίζεσαι να ξεφύγεις από την «κουλή» ελληνική πραγματικότητα πάει πολύ. Ποιός Κ.Ο.Κ και πράσινα άλογα. Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα ο «καρεκλάς» είχε αφήσει στην κοιλιά του «πύργου» κενό όπου … κοιμόντουσαν τα 3 ανήλικα παιδιά του».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη