google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βράβευση μαθητών στα Πλατάνια από Ηλεία και Μεσσηνία

Βράβευση μαθητών στα Πλατάνια από Ηλεία και Μεσσηνία

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανιτών Μεσσηνίας "Η Αγία Ελένη" βράβευσε μαθητές γυμνασίου και Λυκείου, από τη Μεσσηνία και την Ηλεία που συμμετείχαν σε διαγωνισμό έκθεσης. Για τα παιδιά του γυμνασίου του θέμα ήταν: "Σε λίγο καιρό πρόκειται να διενεργηθούν Δημοτικές εκλογές,να γράψετε μια επιστολή προς τον Δήμαρχο της περιοχή σας, στην οποία να επισημαίνετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ένας μαθητής/μαθήτρια στη πόλη ή στο χωριό που ζείτε και να του προτείνεται συγκεκριμένες λύσεις που θα μπορούσε να ακολουθήσει για την επίλυση τους".
Για το Λύκειο το θέμα του διαγωνισμού ήταν το εξής: "Στα πλαίσια του πρόσφατου εορτασμού της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου σας ανατέθηκε από τον υπεύθυνο ύλης του περιοδικού του σχολείου σας να γράψετε ένα άρθρο στο οποίο αφού συγκρίνετε τις δυσκολίες και τους κινδύνους που αντιμετώπισε τότε ο ελληνισμός και που αντιμετωπίζει και σήμερα να επισημάνετε την επιτακτική ανάγκη που προκύπτει να αναδείξουμε ως αντίδοτο τον πατριωτισμό μας. Με ποιους τρόπους θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτό; Ποιες προϋποθέσεις απαιτούνται για την καλλιέργεια ενός γνήσιου πατριωτικού πνεύματος;"
Τις 3 πρώτες θέσεις κατά βαθμίδα εκπαίδευσης κατέλαβαν οι μαθητές : Γυμνάσιο: 1ο βραβείο: Μπένος Νικόλαος 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας, 2ο βραβείο: Παναγιωτοπούλου Θεοδώρα 1ο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, 3ο βραβείο: Σταθοπούλου Μαρία 1ο Γυμνάσιο Καλαμάτας. Λύκειο: 1ο βραβείο : Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης Γ.Ε.Λ εκπαιδευτήρια Μπουγά, 2ο βραβείο : Μπένου Χρυσούλα 1ο Γ.Ε.Λ Καλαμάτας, 3ο βραβείο : Κοτσωνή Δανάη - Χαρίκλεια Γ.Ε.Λ εκπαιδευτήρια Μπουγά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη