google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πληρότητα που αγγίζει το 100%,με ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΑΡΩΜΑ στην Τριφυλία !

Πληρότητα που αγγίζει το 100%,με ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΑΡΩΜΑ στην Τριφυλία !

Πληρότητα που αγγίζει σχεδόν το 100% έχουν ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικά καταλύματα στην Τριφυλία το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου και οι κρατήσεις δείχνουν πως σε αυτά τα υψηλά επίπεδα θα κινηθεί όλος ο μήνας, που είναι ο κατεξοχήν μήνας διακοπών των Ελλήνων! Η Τριφυλία «βουλιάζει» από κόσμο για τις καλοκαιρινές του διακοπές, που είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία είτε ετεροδημότες είτε Έλληνες από άλλα μέρη που θέλησαν να περάσουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Η απαράμιλλη φυσική ομορφιά, το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, ο αρμονικός συνδυασμός του πράσινου του ορεινού όγκου και του γαλάζιου του Ιονίου, αποτελούν αδιαμφισβήτητα τα ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα της Τριφυλίας για την τουριστική ανάπτυξη! Βεβαίως, για την προσέλκυση επισκεπτών δε φθάνει μόνον η φύση, αλλά σε αυτή συμβάλλουν τα μέγιστα οι τουριστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν και οι ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την ποιοτική παροχή υπηρεσιών, την ιστορία του τόπου και τα μνημεία, όπως και το νέο τμήμα του εθνικού δρόμου που έχει μειώσει την απόσταση και το χρόνο από την Αθήνα, ενώ η αεροπορική σύνδεση του αεροδρομίου της Καλαμάτας με αρκετές χώρες της Ευρώπης έχει συντελέσει στην επισκεψιμότητα τουριστών και στην Τριφυλία.
Έλληνες, όπως λέει το 'Θάρρος',, είναι οι περισσότεροι που κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, υπάρχουν ωστόσο και αρκετοί Γερμανοί, Βέλγοι, Ελβετοί, Αυστριακοί. Φέτος, πάντως, ήταν μικρότερος από προηγούμενες χρονιές ο αριθμός των Ρώσων επισκεπτών και γενικότερα των ρωσόφωνων. Οι Έλληνες, λόγω της οικονομικής κρίσης και των περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων, επιλέγουν για τις διακοπές τους ξενοδοχειακές μονάδες με ολοκληρωμένα πακέτα και ποιοτικές υπηρεσίες σε καλές – για την περίοδο – τιμές, ενώ στις εξόδους τους για φαγητό ή διασκέδαση είναι συγκρατημένοι, αφού δεν τους περισσεύουν και πολλά! Μιλώντας στο «Θ» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Τριφυλίας, Κώστας Αγγελόπουλος (Hotel Artina και Artina Hotel Nuovo & Spa στη Μαραθόπολη), σημείωσε: «Η κίνηση τον Αύγουστο είναι ικανοποιητική. “Φουλάραμε”, από Έλληνες κυρίως. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας διακοπών των Ελλήνων. Έχουμε, όμως, και Κεντρικοευρωπαίους ακόμα στην περιοχή που κάνουν διακοπές. Οι διακοπές των Ελλήνων, πάντως, δεν είναι όπως παλιότερα χρόνια με πολυήμερες διαμονές και εξόδους στα μαγαζιά για φαγητό και διασκέδαση με μεγάλους λογαριασμούς. Αυτά έχουν περιοριστεί. Σε γενικές γραμμές, καλός είναι ο Αύγουστος από κίνηση». Σύμφωνα με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ένωσης, Γεωργία Χριστοδούλου (Apollo Resort Art Hotel στην Κυπαρισσία), «είναι ικανοποιητική η κίνηση το μήνα Αύγουστο στην Τριφυλία , με το ποσοστό πληρότητας να αγγίζει το 100% στα ξενοδοχεία και στα λοιπά καταλύματα. Οι αφίξεις σημειώνονται από χώρες της Κεντροδυτικής Ευρώπης, με προεξέχουσα θέση τη Γερμανία, η οποία έρχεται να καλύψει τη μείωση από τις ρωσόφωνες χώρες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη