google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ..

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΦΡΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ..

Πράγματα που δείχνουν περίεργα συμβαίνουν στην περιοχή του δάσους και της παραλίας της Ελαίας. Σήμερα ο Δήμος Τριφυλίας σήκωσε ένα ανάχωμα και σχεδόν έκλεισε το δρόμο στο δάσος. Τις προάλλες στις εκβολές της Νέδας βρέθηκαν δίχτυα από παράνομο ψάρεμα και μετά την παρέμβαση του Λιμεναρχείου ακολούθησαν απειλές…
Όλα αυτά σε μια παραδεισένια περιοχή, που την ορέγονται όμως ισχυρά συμφέροντα ενώ για χρόνια δρουν σχεδόν ανεξέλεγκτα και κάποια τοπικά συμφέροντα. Όλα αυτά τα συμφέροντα στέφονται ενάντια στο κοινό συμφέρον, στην ανάγκη του κόσμου να έχει ελεύθερη πρόσβαση για αναψυχή στο παράκτιο δάσος και τη θάλασσα.
Σύμφωνα με διαμαρτυρίες ανθρώπων που λατρεύουν και προστατεύουν την περιοχή, ο Δήμος Τριφυλίας, με το πρόσχημα της προστασίας της αμμουδιάς από άτομα που φτάνουν σε αυτή με μηχανοκίνητα μέσα και δημιουργούν προβλήματα, έφτιαξε ανάχωμα στο ύψος του γηπέδου της Ελαίας, κλείνοντας σχεδόν το δρόμο.
Με την ενέργεια αυτή αποτρέπεται η πρόσβαση των φυσιολατρών στο δάσος και στη θάλασσα, όχι όμως και των μηχανοκίνητων μέσων στην αμμουδιά, αφού αυτά μπορούν να φτάσουν εκεί από πολλές διαφορετικές διόδους.
Σε ό,τι αφορά τα δίχτυα που βρέθηκαν τις προάλλες στις εκβολές της Νέδας, οι πληροφορίες λένε ότι για χρόνια πραγματοποιείται στην περιοχή παράνομο ψάρεμα με άπλωμα των διχτύων από τη στεριά και πως υπάρχει προκλητική συμπεριφορά, μέχρι και απειλές προς συγκεκριμένα πρόσωπα.
Σταύρος Μαρτίνος

1 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη