google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΔΙΜΗΕΡΟ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BEACH RACKET ΣΤΟΝ ΑΗ ΛΑΓΟΥΔΗ

ΔΙΜΗΕΡΟ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ BEACH RACKET ΣΤΟΝ ΑΗ ΛΑΓΟΥΔΗ

Με πολλές συμμετοχες θα διεξαχθει για 4η χρονιά ο τριτος γυρος του πανελληνιου πρωταθληματος που θα γινει στη παραλια του Αι λαγουδη Κυπαρισσιας το διημερο 26-27 Ιουλιου. Στην περιοχή θα διαμείνουν πλήθος αθλητών και επισκεπτών καθώς αποτελεί ένα απο τα κορυφαία τουρνουά Beach Rackets πανελλαδικά όπως μας αναφέρει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας κ. Μένης Βρεττός με τους αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Οι αγωνες διοργανώνονται απο τον τοπικό σύλλογο ΑΟΑΞ Κυπαρισσιας υπο την αιγιδα του ΠΣΑΞ και του Δημου Τριφυλιας. 45 Δυαδες και 20 Τετραδες απο 10 Ομιλους απο ολη την Ελλαδα υποσχονται ενα πλουσιο αγωνιστικο θεαμα. Παρών θα είναι επίσης ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας που εκλέχτηκε πρόσφατα κ. Γιώργος Κοσμάς συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ιστορία του αθλητικού τουρισμού. Ο δραστήριος Σύλλογος μας προσκαλεί να παρευρεθούμε για να ανακαλύψοθμε την αγωνιστική πλευρα της ρακετας!
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΑΟΑΞΚ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη