google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΦΙΥΛΙΑΣ

ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΡΦΙΥΛΙΑΣ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ έθεσε το θέμα της αξιολόγησης των υπαλλήλων διαβάζοντας την ανακοίνωση των υπαλλήλων η οποία κυμαίνεται σε σκληρό ύφος για την επικείμενη απόλυση των εργαζομένων εκτιμώντας οτι τα κριτήρια θα είναι η δεξαμενή απολύσεων. Στην αίθουσα βρέθηκαν αρκετοί εργαζόμενοι του Δήμου που αγωνιούν για το εργασιακό τους μέλλον. Διάβασε επίσης το σχέδιο ψηφίσματος του Δ.σ. Για το νέο μέρους που αποσκοπεί στην μείωση του προσωπικού με εργαλείο την συγκριτική αξιολόγηση δημιουργώντας νέα δεξαμενή διαθεσιμότητας εκτιμώντας οτι στρεβλώνει κάθε ινςι έννοια ορθής αξιολόγησης για ουσιαστική ενίσχυση των δομών του Δήμου.
Ο δήμαρχος κ. ΚΟΛΛΙΑΣ τόνισε οτι δεν είναι στην πρόθεση του να εφαρμόσει το ν´ομο προτείνοντας το σώμα να εκφραστεί υπέρ του ψηφίσματος που διαβάστηκε νωρίτερα. Επέμεινε οτι δεν χρειάζεται πολιτική ανάλυση απευθυνόμενος στους εργαζόμενους οι ευθύνες για το συγκεκριμένο ζήτημα που τέθηκε λεγοντας οτι ο υπουργός είχε την ίδια άποψη και πριν επιβληθεί το μετρό απο την τρόικα. Ισχυρίστηκε οτι οι διαβεβαιώσεις του υπουργείου δεν καλύπτουν τις ανάγκες του δήμου.
Απο τη πλευρά των εργαζομένων μίλησε Σπύρος Σαρδελής για την διαθεσιμότητα λεγοντας οτι δεν ισχύει η αξιολόγηση που υποχρεούνται οι δήμοι πιστεύοντας στη πραγματική αξιολόγηση των υπαλλήλων ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία των Δήμων, λεγοντας οτι 200 δήμοι στη χώρα δήλωσαν οτι ο νόμος πρέπει να καταργηθεί. Υπογράμμισε οτι ο νόμος δημιουργεί..άχρηστους υπαλλήλους προτείνοντας την κατάργηση του νομού που δεν προσφέρει τίποτα στους δήμους τασσομενος κατα της απόφασης ποσόστωσης αξιολόγησης των υπαλλήλων..Προτάθηκε ψήφισμα από το Δήμαρχο το οποίο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ενώ η πρόταση του κ. Κουκούμη για ένα σκληρότερο ψήφισμα στηρίχθηκε μόνο από τον κ. Πετρόπουλο και τον κ. Μπακούρο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη