google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 “ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ” ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

“ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ” ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονταν ο κ. Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Πούλος , ο κ.Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπος Παγάνης , ο κ. Ευστάθιος Ανδρινόπουλος, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πολλοί φίλοι του σχολείου.
Ο κ. Δήμαρχος Κόλλιας Κων/νος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας για να μεταφέρουμε τις ευχές του.
Η γιορτή ξεκίνησε με τον χαιρετισμό της προϊσταμένης Αλεξανδροπούλου Γεωργίας  προς τους εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους και η οποία πέρα των άλλων είπε:Το σχολείο όπως γνωρίζουμε λειτουργεί από το 2005 και τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να αξιοποιήσει τον αύλειο χώρο. Φέτος με κάποια χρήματα που ήδη είχαν συγκεντρωθεί από δωρεές αλλά και με χρήματα που η σχολική επιτροπή έχει διαθέσει για την κάλυψη των αναγκών του Σχολείου, τοποθετήθηκε στο ένα κομμάτι του προαυλίου ψηφίδα.
SAM_4822Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Διονύσιο Λεβεντάκη , ο οποίος αφιλοκερδώς ανέλαβε την εργασία για την τοποθέτηση της ψηφίδας. Ελπίζουμε σιγά-σιγά να καταφέρουμε να βάλουμε και κάποια παιχνίδια ώστε τα διαλείμματα των μαθητών μας να αποκτήσουν άλλο χρώμα.
Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον  κ. Λάγαρη Αθανάσιο ο οποίος κάθε χρόνο αναλαμβάνει τα ηχητικά για την γιορτή χωρίς να παίρνει χρήματα, τον κ. Παναγιωτόπουλο Νικόλαο για τα σουβλάκια  και τον κ . Λύκο Σωτήριο για τα γλυκά που προσφέρθηκαν στο τέλος της γιορτής. Χαιρετισμό και ευχές απεύθυναν ο κ. Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Πούλος και ο κ. Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Χαράλαμπος Παγάνης.Η γιορτή μας με τίτλο "Ας μιλήσουν τα τραγούδια"  εξιστορούσε την ζωή ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, οι οποίοι αναπολούσαν τα χρόνια που πέρασαν μαζί μέσα από τη μουσική ενός παλιού ραδιοφώνου. Αυτό τους γυρίζει πίσω σε άλλες εποχές και τους θυμίζει ευτυχισμένες μέρες του παρελθόντος. Oι καντάδες, το ρεμπέτικο η μουσική του Ελληνικού κινηματογράφου τους χαρίζουν στιγμές χαράς και διασκέδασης. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη