google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΠΕΙΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

Ληστεία νούμερο… 2 στους Γαργαλιάνους και μάλιστα σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Την απουσία των ιδιοκτητών από οικία, που βρίσκεται κοντά στην περιοχή της Φιλαρμονικής εκμεταλλεύτηκαν άγνωστοι δράστες χθες, Τετάρτη 21 Μαΐου, το βράδυ κάπου μεταξύ 9.00 μ.μ. και 11.30 μ.μ. στους Γαργαλιάνους και απέσπασαν χρήματα και διάφορα χρυσαφικά και τιμαλφή άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Ο δράστης ή οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στην οικία αφού διέρρηξαν την μπροστινή πόρτα της εισόδου. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό των αγνώστων δραστών, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων. EΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΛΥΑΝ ΔΙΚΥΚΛΑ ΣΠΕΙΡΑ ΝΕΑΡΩΝ
Με…επαγγελματικά πρότυπα οι δύο δράστες που έκλεβαν μηχανές, τα διέλυαν και έπαιρναν τα εξαρτήματά τους για ανταλλακτικά!Εξιχνιάσθηκαν, ύστερα από οργανωμένη έρευνα αστυνομικών του Α.Τ. Γαργαλιάνων, τρεις περιπτώσεις κλοπών μηχανών που έλαβαν χώρα στην ευρήτερη περιοχή της Τριφυλίας. Συνελήφθησαν χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας δυο ημεδαποί νεαρής ηλικίας, κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής των Γαργαλιάνων. Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μηχανάκι καθώς και ανταλλακτικά μέρη από δύο κλεμμένα δίκυκλα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την τυχόν εμπλοκή τους σε έτερες περιπτώσεις κλοπών καθώς και για τον εντοπισμό των λοιπών οχημάτων.
Με πληροφορίες από το gargalianoionline.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη