google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 27ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 27ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Μετά από έρευνα δυτών στην προβλήτα του λιμανιού βρέθηκε και ανασύρθηκε νεκρή μια 27χρονη κοπέλα που κατάγεται από χωριό της ορεινής Τριφυλίας η οποία όμως ήταν γνωστή στη περιοχή της Κυπαρισσίας καθώς εργαζόταν πέρσι σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του Δήμου και σύμφωνα με φιλικά της πρόσωπα ήταν γεμάτη αισιοδοξία για τη ζωή. Μετά από προσπάθειες των λιμενικών αρχών που επιβλέπουν τις έρευνες με την συνδρομή της Αστυνομίας και την υποστήριξη των τοπικών αρχών ανασύρθηκε το μοιραίο αυτοκίνητο στο οποίο βρισκόταν η νεαρή το οποίο φέρει σπασμένα τζάμια και έντονες φθορές.
Στο ΙΧ επέβαινε σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ένας νεαρός άνδρας ηλικίας περίπου 28 ετών που ήταν φίλοι με την κοπέλα και έκαναν παρέα και μέχρι στιγμής αγνοείται καθώς οι έρευνες από τις αρχές εξελίσσονται προς πάσα κατεύθυνση και δεν αποκλείεται να βρεθεί ζωντανός.
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ
Ωστόσο οι αρχές διερευνούν προσεκτικά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος καθώς το Ι.Χ. φαίνεται ότι ήταν παρκαρισμένο στο λιμάνι από το βράδυ της Δευτέρας και οι γονείς των παιδιών ανησύχησαν καθώς δεν είχαν σημεία ζωής.
Στη προβλήτα υπάρχουν ίχνη από ρόδες του μοιραίου οχήματος. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και όσοι γνώριζαν τα παιδιά δεν μπορούν να πιστέψουν ότι συνέβη. Ενας 25 χρονος φίλος το ζευγαριού ο Παναγιώτης Γ. μας δήλωσε ότι το νεαρό ζευγάρι ήταν αγαπητό και ήταν εξωστρεφής χαρακτήρας ενώ ο νεαρός που κατάγεται από την περιοχή της Ζαχάρως Ηλείας εργαζόταν ως σερβιτόρος σε κλάμπ της Κυπαρισσίας. O Γιώργος Πετρόπουλος μας δήλωσε ότι γνώριζε το νεαρό και την προηγούμενη ημέρα έκαναν παρέα ευχόμενος να βρεθεί ζωντανός ενώ μίλησε με ζεστά λόγια για τον ανθρώπινο χαρακτήρα του αλλά κυρίως για την φιλική του διάθεση σε όλους και στα μαγαζιά που εργαζόταν.

Aπό το www.kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη