Το lifestyle της κάλπης όχι όμως στη Μεσσηνία

Με το πολιτικό τοπίο να είναι κατακερματισμένο και τα κομματικά επιτελεία να προσπαθούν εναγωνίως για την ένταξη λαμπερών και «άφθαρτων» υποψηφίων στα ψηφοδέλτιά τους, γνωστοί τραγουδιστές, παρουσιαστές, μάνατζερ, μοντέλα και… πολλοί άλλοι ανασκουμπώνονται για να ριχθούν στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Κάποιοι απέδειξαν ότι είχαν… κάποιο άστρο φωτεινό κατά την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Απομένει να αποδειχθεί εάν θα τους συνοδεύει και κατά την πολιτική τους καριέρα.
Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα, ήδη καθημερινά προστίθενται διάφορα ονόματα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Μεταξύ αυτών ο Ηλίας Ψινάκης, η Νόνη Δούνια, ο Στέλιος Διονυσίου και η Ισαβέλλα Δάρα. 
The Marathon Man 
Ένας από τους celebrities που πρόκειται να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι και γνωστός μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης.
Ο κ. Ψινάκης πρόσφατα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Μαραθώνα, καθώς φιλοδοξεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής και, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, θεωρεί πρόκληση την ανάληψη της δημαρχίας.
Ο ίδιος τονίζει ότι οι κάτοικοι του Μαραθώνα, όπου διαμένει τα τελευταία 18 χρόνια, τον αποκαλούν «The Marathon Man» και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν στο δικό του όραμα για τον δήμο.
«Με πρακτικό και καινοτόμο πνεύμα, με διαφανή διαχείριση και φαντασία, με τη γνώση και την εμπειρία των συνεργατών μου και τη δική μου, αλλά κυρίως με τη συμμετοχή των συμπολιτών που ήδη έχουν κινητοποιηθεί και με ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα ενώσει όλους τους κατοίκους της περιοχής μας και τους πολλούς και ισχυρούς συμμάχους που έχουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μπορούμε να ανατρέψουμε τη σημερινή εικόνα. Το μόνο που θα ήθελα να σας ζητήσω είναι τη συμμετοχή και τη βοήθειά σας, των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Μαραθώνα αλλά και όλων των φίλων μου από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του. 
Οι διασημότητες του Βύρωνα 
Παράλληλα, πολλοί είναι οι επώνυμοι που επέλεξαν να κατέβουν στον στίβο της πολιτικής με την παράταξη του Παναγιώτη Κόνσουλα «Βύρωνας – Καθαρή Επιλογή».
Ανάμεσά τους, ο τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου και το πρώην μοντέλο Ισαβέλλα Δάρρα. 
Από το τηλεοπτικό στούντιο στην καρέκλα του δημάρχου 
Για πολλά χρόνια έλεγε τις ειδήσεις του Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1 και τώρα διεκδικεί την καρέκλα του δημάρχου στον Δήμο Λουτρακίου-Πέραχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή Δημήτρη Στάμου, που περνάει πλέον από το κυνήγι της είδησης στην επίλυση των προβλημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Όπως είπε ο κ. Στάμος σε δημοσιογράφο της Ζούγκλας, «Δεν είμαι ουρανοκατέβατος, ασχολούμαι ήδη με την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαι δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας». 
Ο ΛεΠα πάει για δήμαρχος 
Την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ανακοινώσει και ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής.
Ο τραγουδιστής δήλωσε ότι θέλει να είναι ανεξάρτητος, με μόνη βοήθεια για την εκλογή του το όνομά του και μόνο. 
Ο ΛεΠα θα διεκδικήσει τη δημαρχία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης χωρίς να έχει ενταχθεί σε κάποιο κόμμα. 
Μελέτη και Δούνια στο… λιμάνι 
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφια δημοτική σύμβουλος πρόκειται να είναι και η τηλεπαρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη, η οποία φέρεται να τηλεφώνησε στον δήμαρχο Πειραιώς Β. Μιχαλολιάκο και να του ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη για τη… μάχη.
Ένα άλλο τηλεφώνημα πήρε ο δήμαρχος από το πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια, η οποία δήλωσε επίσης έτοιμη για τη «μάχη του Πειραιά».Απομένει να δούμε εάν επαληθευτούν οι πληροφορίες... 
zougla

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια