Εξάντληση της τετραετίας ζήτησε ο ΚΟΛΛΙΑΣ- Ένταση στο Δ.Σ. για τον τόνο φωνής του Δημάρχου

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ με προεκλογικό άρωμα για τα προβλήματα του Δήμου, ενώ ζήτησε απο όλους να εξαντληθεί η τετραετία αλλά πολλές φορές ύψωσε το τόνο της φωνής του κουνώντας τα δάκτυλα.... Ν
α λειτουργήσει η ΔΕΥΑΤ είπε ο ΚΑΤΣΑΡΓΥΡΗΣ για την ενοποίηση του χαρακτήρα των βιολογικών καθαρισμών που αναμένονται, ενώ έθιξε το θέμα της λειτουργίας των υπηρεσιών σε κεντρικό επίπεδο για την επίτευξη των στόχων. Ο Κουκούμης μίλησε για το θέμα αναφερόμενος όμως σε ειδική συνεδρίαση για τα οικονομικά του Δήμου ώστε να υπάρχει πλήρη ενημέρωση.
Ο ΚΟΛΛΙΑΣ είπε οτι η καραμέλα οτι δεν έχουμε καύσιμα πρέπει να τελειώνει λέγοντας οτι ο Δήμος είναι συγκροτημένης και είναι προφανές οτι η δημοτική αρχή κλείνει το κύκλο της και στο τελος δεν θα αφήσει τίποτα να αιωρείται για κανένα λόγο ώστε να μην αδικηθεί κανείς. Νωρίτερα ο πρόεδρος των Αρμενίων διαμαρτυρήθηκε για καύσιμα που δεν υπάρχουν για έργα στα χωριά. Ζήτησε να διεξαχθεί προεκλογικός αγώνας σε ήρεμους τόνους και όλοι να βοηθήσουν ώστε ο δήμος να παει ένα βήμα μπροστά, αλλα να μην επενδύσει κανείς στην καμμένη γη. Σε οτι αφορά την παράταξη του οι επόμενοι υποψήφιοι να καταθέσουν ιδέες και προτάσεις. Για το θέμα του βιολογικού είπε οτι ο Δήμος δεν λειτουργεί ως ντηλερ των εργολάβων, ενώ για το λιμάνι είπε οτι ο δήμος στάθηκε στο ύψος του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια