google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Γ. Μανώλης: Ας μην κρύβεται άλλο ο Τατούλης, πίσω από την κυρία...

Γ. Μανώλης: Ας μην κρύβεται άλλο ο Τατούλης, πίσω από την κυρία...

"Πελοποννησιακή Ένωση" η ονομασία και "Με καθαρά χέρια" το βασικό σύνθημα του περιφερειακού συνδυασμού του υποψηφίου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μανώλη.
 Ο Γ. Μανώλης που σήμερα το μεσημέρι στις 12, στην Τρίπολη, στο παλιό Δημαρχείο της πόλης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου προς όλα τα πελοποννησιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, ανακοινώνοντας τα πρώτα επίσημα στοιχεία του συνδυασμού του, βασικές αρχές και κινήσεις, ενώ απάντησε σκληρά και στις προ ωρών δηλώσεις Ντίνας Νικολάκου (ΚΛΙΚ ΕΔΩ): 
*  ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΩΝ; Διαβάστηκαν μηνύματα υπέρ της υποψηφιότητας Γ. Μανώλη, που είχαν αποστείλει ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κων/νος Πουπάκης ("Μόνο θετικά αποτελέσματα αποφέρει η ανεξάρτητη υποψηφιότητα σου... Γνωρίζω ότι ποτέ δεν απεμπόλησες τα πιστεύω σου...")  και του Προέδρου της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα του Γ.Γ. ΓΣΕΕ Νικόλαου Κιουτσούκη ("Λυπάμαι που δεν μπορώ να παραστώ... Είμαι αλληλέγγυος και στηρίζω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα σου... Είμαι σίγουρος ότι θα επιτύχεις και απέναντι στο υποψήφιο του συστήματος, που ως αποπεμφθείς υπουργός της κυβέρνησης έκανε να πάντα για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή... ο οποίος επιβραβεύθηκε για την στάση του αυτή από τον Γ.Α.Παπανδρέου και τους κηπουρούς του... Με την βεβαιότητα ότι θα είσαι νικητής καλή επιτυχία από τώρα στο έργου σου...")

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη