google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 TEΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Βράζει για την διαιτησία. Το μυαλό στο παιχνίδι με την Εράνη

TEΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Βράζει για την διαιτησία. Το μυαλό στο παιχνίδι με την Εράνη

Κυριολεκτικά βράζουν στους Γαργαλιάνους για τον διαιτητή κ. Λάμια αλλά και των βοηθών στο ματς με τον Εθνικό Μελιγαλά όπου έληξε 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι στην ομάδα τους ενώ το δεύτερο γκολ του Εθνικού δεν έπρεπε να μετρήσει αφού πρώτα είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ. Ακόμα, όπως λένε άφησε το σκληρό παιχνίδι των παικτών του Εθνικού ενώ σίγουρα έπρεπε να αποβάλει δύο ποδοσφαιριστές.
Μετά το τέλος του αγώνα εξαγριωμένοι οι οπαδοί του Άγρα δεν άφησαν τον διαιτητή μαζί με τους βοηθούς να πάει στα αποδυτήρια με συνέπεια να μείνει στο χώρο του κέντρου για 30 ολόκληρα λεπτά και με συνοδεία αστυνομικής δύναμης να αποχωρήσει. Από κει και πέρα, τώρα άπαντες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς της Τετάρτης με την Εράνη στα Φιλιατρά. Μια δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Γιώργου Μηλίτση αλλά θα πάει να πάρει τη νίκη ώστε να κάνει ένα μεγάλο βήμα παραμονής για να μην μπλέξει στην συνέχεια σε περιπέτειες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη