google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΟΙ δράστες του φονικού στην Χώρα η αστυνομία

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΟΙ δράστες του φονικού στην Χώρα η αστυνομία

ΔΥΟ άνδρες είναι οι θύτες του στυγερού εγκλήματος της Χώρας καθώς αυτό καταγράφεται από τη σύλληψη των δραστών (τελικά δεν ήταν μόνο ένας) της άγριας δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στην Χώρα καθώς εδώ και ώρες ήταν έτοιμες οι αστυνομικές αρχές να κάνουν την σύλληψη σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών επικεντρώθηκαν σε άτομα που το θύμα γνώριζε καλά και θα επέτρεπε να μπουν στην οικία του, καθώς δεν υπήρξε καμία παραβίαση. Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν ότι σε τρία άτομα είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Τα δύο άτομα είναι ήδη στα χέρια της, ενώ αναζητείται το τρίτο άτομο. Ο ιατροδικαστής Ναυπλίου, που πραγματοποίησε την νεκροψία κατέληξε πως ο θάνατος του άτυχου Αρχιμανδρίτη οφείλεται σε στραγγαλισμό και μάλιστα από το πουκάμισο που είχε βρεθεί τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του. Βέβαια έφερε και τραύματα από βαρύ και αιχμηρό αντικείμενο, ενώ στο σπίτι της τραγωδίας δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Γεγονός το οποίο βοηθά τις Αρχές να οδηγηθούν στο συμπέρασμα πως ο δράστης ήταν γνωστός του Αρχιμανδρίτη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη