google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στόχος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας να διεκδικήσει με επιτυχία το Δήμο Τριφυλίας

Στόχος της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης Τριφυλίας να διεκδικήσει με επιτυχία το Δήμο Τριφυλίας

Σε κι­νη­τι­κό­τη­τα βρί­σκε­ται η συν­το­νι­στι­κή ε­πι­τρο­πή της Ρι­ζο­σπα­στι­κής Αυ­το­δι­οι­κη­τι­κής Κί­νη­σης Τρι­φυ­λί­ας προ­κει­μέ­νου γί­νει σω­στή προ­ε­τοι­μα­σί­α μέ­χρι της Συ­νέ­λευ­ση της, η ο­ποί­α θα πά­ρει α­πο­φά­σεις για το ψη­φο­δέλ­τιο και τον ε­πι­κε­φα­λής αυ­τού. Η δη­μο­τι­κή κί­νη­ση ό­πως εί­πε στη f­a­r­e­n­e­ws και τον kyparissiotis, Μπάμ­πης Κα­λο­γε­ρό­που­λος θα εί­ναι α­νε­ξάρ­τη­τη, δη­μο­κρα­τι­κή και δι­ευ­ρυ­μέ­νη, με μέ­λη και υ­πο­στη­ρι­κτές α­πό την Α­ρι­στε­ρά και την Οι­κο­λο­γί­α ως την δη­μο­κρα­τι­κή και αν­τι­μνη­μο­νια­κή Δε­ξιά.
Ή­δη την ι­δρυ­τι­κή της δι­α­κή­ρυ­ξη υ­πο­γρά­φουν 150 μέ­λη ε­νώ γί­νον­ται ζυ­μώ­σεις με την το­πι­κή κοι­νω­νί­α πα­ρου­σι­ά­ζον­τας τις αρ­χές και τις θέ­σεις της κί­νη­σης. Ο πή­χης πάν­τως εί­ναι πο­λύ ψη­λά κα­θώς στό­χος εί­ναι να βρε­θεί ε­κεί­νος ο ε­πι­κε­φα­λής που θα συ­σπει­ρώ­σει τους πο­λί­τες και θα δι­εκ­δι­κή­σει με ε­πι­τυ­χί­α το Δή­μο Τρι­φυ­λί­ας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη