google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών έκοψε την πίτα του!

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών έκοψε την πίτα του!

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε εχθές και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, με πολλές ευχές και ελπίδες για την νέα χρονιά.
Η Διευθύντρια Αλεξανδροπούλου Γεωργία αναφέρθηκε στην σημασία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, που λειτουργεί από το 2005 προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες μάθησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας. Στόχος μας είναι τα παιδιά να μπορέσουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στον μέγιστο βαθμό, ώστε να είναι όσο το δυνατόν αυτόνομα.
Η εκπαιδευτικός Ελένη Λεβεντάκη ευχήθηκε σε όλους μία καλή χρονιά με υγεία, το 2014 να φέρει περισσότερες ελπίδες, περισσότερη αισιοδοξία, περισσότερα χαμόγελα, παρά τις όποιες δυσκολίες βρεθούν στο δρόμο μας.
Η εκπαιδευτικός Ευγενία Οικονόμου ευχήθηκε από την πλευρά της χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και το 2014 να φέρει πολλά χαμόγελα σε όλους.
 Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γρηγορία Μιχαλακοπούλου ευχήθηκε μία καλή και δημιουργική χρονιά, ευχαρίστησε όλους όσους τόσα χρόνια στηρίζουν το σχολείο και όσους θα το στηρίξουν στο μέλλον.
Ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χαράλαμπος Σουρέτης αναφέρθηκε σε δύσκολους καιρούς που η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα σε αυτά τα παιδιά που ο κόσμος πρέπει να τους συμπαραστέκεται.
Ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος μίλησε για το σημαντικό έργο των εκπαιδευτικών του σχολείου σε ένα "Σπίτι Αγάπης", όπως το χαρακτήρισε, για την αγάπη που παίρνουν αυτά τα παιδιά και αν κάποιοι σκέφτονται ότι τέτοιοι θεσμοί δεν πρέπει ή δεν μπορούν να συνεχίσουν, αρκεί να έρθουν εδώ για να αλλάξουν αμέσως γνώμη.
Ο αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος στάθηκε στο έργο που παράγεται σε αυτό το σχολείο τονίζοντας ότι είναι πάνω από ανθρώπινες δυνάμεις, γ΄αυτό είναι και αδύνατον να πω για μία καλύτερη χρονιά από την περσινή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη