google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΠΟΡ- ΕΧΑΝΕ ΜΕ 0-1 ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΛΟ...ΑΓΡΑ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

ΣΠΟΡ- ΕΧΑΝΕ ΜΕ 0-1 ΑΛΛΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΤΕΛΛΟ...ΑΓΡΑ ΜΕ 2-1 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ

ΣΕ τοπικό ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας Α.Ο.Κ.-Τέλλος Άγρας με την γηπεδούχο να χάνει με 0-1 στο ημίχρονο αλλά γρήγορα άλλαξε το παιχνίδι καταλήγοντας στο δίκαιο αποτέλεσμα του 2-1 με ένα αγώνα γεμάτο ένταση, φιλάθλους και γερές φάσεις κάτω από τα γκολπόστ.
Οι φιλοξενούμενοι στο Τριφυλιακό ντέρμπι μπήκαν δυνατά στον αγώνα αλλά ο ΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες με δικαιολογημένες φάσεις, όταν στο 17ο λεπτό μετά από κοντινό πλασέ στη μικρή περιοχή ο Βαντίν σημείωσε το 0-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο. Δυνατή ευκαιρία σημειώθηκε για την ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ στο 29 αλλά και στο 38 με σουτ που απείλησαν την εστία του Τέλλου Άγρα, ενώ ένα πέναλντι σημειώθηκε για τον ΑΟΚ στο 36ο λεπτό το οποίο όμως δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα όταν ο τελευταίος επιθετικός κόπηκε νωρίτερα από τον τερματοφύλακα των Γαργαλιάνων.
Στην επανάληψη όμως το θέαμα κορυφώθηκε καθώς ο ΑΟΚ είχει υπεροχή στο γήπεδο και γρήγορη κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα στο 67ο λεπτό ο Παναγόπουλος να ισοφαρίσει γράφοντας το 1-1 ανεβάζοντας την ψυχολογία των γηπεδούχων. Η λύτρωση ήρθε όμως κοντά στο 74ο λεπτό με τον Μητρόβ να εισβάλλει στην μικρή περιοχή μετά από κόρνερ και από κοντινή γωνία να σουτάρει με βεβαιότητα κάνοντας το οριστικό 2-1 με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας. 
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος. Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Μητρόβ, Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος, Παναγόπουλος.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Τσώλης, Πότσης , Γεωργακόπουλος, Ανδρώνης, Δημητρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Παπανδρεόπουλος, Σώκαλης, Ψωρομμύτης, Κολεσνισένκο. καλή η διαιτησία παρά τις αντιδράσεις ενώ στο τέλος παίκτης των Γαργαλιάνων προέβη σε άσεμνη χειρονομία που εξαγρίωσε τους φιλάθλους με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένταση αλλά τελικά αποκλιμακώθηκε με παρέμβαση των ψύχραιμων φωνών. Πάντως εκτός από το Δήμαρχο Τριφυλίας παρών ήταν αρκετοί αυτοδιοικητικοί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη