google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0 ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΩΔΙΑ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 1-0 ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΩΔΙΑ!

Όλα τα είχε το χθεσινό ματς στο Γ. Λουκαρέας όπου ο Ολυμπιακός Καλαμάτας κατάφερε και πήρε ένα σπουδαίο διπλό με γκολ του Φουρναράκου λίγα λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης επικρατώντας με 1-0 της Κυπαρισσίας. Η Καλαματιανή ομάδα με αυτό το τρίποντο πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ο νέος τεχνικός Διονύσης Πουλής έκανε ιδανικό ντεμπούτο. Από την άλλη, η Κυπαρισσία θεωρεί υπεύθυνο για την ήττα τον διαιτητή Ηλία Νικολόπουλο που άφησε την ομάδα του κ. Παναγόπουλου με 8 παίκτες από το 69′. Μάλιστα, οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΚ είναι πολύ σκληρές. Παρόλα αυτά, και όσα διαδραματίστηκαν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υποβαθμίζει την νίκη του Ολυμπιακού Καλαμάτας.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 34′ ο Μπαλαλάς έκανε το δυνατό σουτ αλλά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Μπίζος. Στο 38′ ήρθε η πρώτη αποβολή. Ο Μιτρόφ αντίκρισε την 2η κίτρινη κάρτα για χέρι αφήνοντας την ομάδα του από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο. Στο 51′ ο Σιγιέρης αντίκρισε και αυτός την 2η κίτρινη κάρτα για χέρι επίσης αφήνοντας τον ΑΟΚ με 9 παίκτες. Στο 69΄ο Μπίζος ανέτρεψε τον Τζίφα εκτός της περιοχής αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον κ. Νικολόπουλο ως τελευταίος παίκτης. Στο 86′ ο Φουρναράκος με ένα φοβερό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπέλι γράφοντας το τελικό 1-0. Σε αυτό το σημείο αποβλήθηκε ο Τζίφας των γηπεδούχων για εξύβριση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νικολόπουλος (να σημειωθεί ότι συνολικά έδωσε 12 κίτρινες κάρτες και για τις δύο ομάδες και 4 αποβολές) με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Τσίρμπα. Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μάρης, Μίντζηρας, Πέλλα, Σίνος (60΄ λ.τρ. Τζίφας), Παπαλέξης, Φουρναράκος, Μπαλαλάς, Καραγιάννης, Μαρούδας (81΄ Ξυδιάς), Αλεξανδρόπουλος, Τσαναλίας.
  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Σιγέρης, Μιτρόφ, Ντιόπ, Στρέπι (66΄ Μητρόπουλος), Μανδραπήλιας (58΄ Μαρασίν), Παναγόπουλος (70΄ Μπέλι).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη