google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μεγάλη γιορτή στα εγκαίνια στο νέο κτήριο της Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων...

Μεγάλη γιορτή στα εγκαίνια στο νέο κτήριο της Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων...

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου κτηρίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γαργαλιάνων καθώς πρόκειται για το πρώτο έργο ΣΔΙΤ δηλαδή σύμπραξη ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα που εγκαινιάζεται στην χώρα μας και με σύμβαση λειτουργίας για 25 χρόνια. Toν αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος ο οποίος μάλιστα ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο τους... Παραβρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Κος Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος Στρατηγός Γεωργακόπουλος, ο Αντιπερ/ρχης Κος Αλευράς, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κος Κόλιας ο Προϊστάμενος Επιτελείου Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Χαράλαμπος Αφάλης, ο Προϊστάμενος Α Κλάδου Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Αρχιπύραρχος Βασίλειος Καπέλιος, ο Διοκητής της Π.Δ.Π.Υ. Πελοπονήσσου, Αρχιπύραρχος Κων/νος Γιόβας, οι Διοικητές των Π.Υ. Καλαμάτας και Γαργαλιάνων, πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Νομού Μεσσηνίας, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και των φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου, ο αντιδήμαρχος Ε. Ανδρινόπουλος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Γαργαλιάνων Α. Ματθιουδάκης, πολλά ανώτατα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι. Στην ομιλία του ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Γαργαλιάνων Κος Κ.Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε πως θα αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες του νέου κτηρίου, ενώ έκανε λόγο για ανασχεδιασμό των πυροσβεστικών υπηρεσιών με στόχο την επιχειρησιακή άρτια λειτουργία του..
Ο Κος Γεωργιάδης και ο Στρατηγός Γεωργακόπουλος αναφέρθηκαν στο καλοκαίρι που πέρασε με αισθητή τη μείωση των πυρκαγιών. Μάλιστα τόνισαν πως το έργο αυτό πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του νέου θεσμού υλοποίησης δημοσίων έργων με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Μετά τη ξενάγηση στο κτήριο παρατέθηκε δείπνο σε όλους τους παρευρισκόμενους με πλούσιο μπουφέ. Τιμές απέδωσε η Φιλαρμονική Γαργαλιάνων. Με πληροφορίες από το www.kyparissianews.com και το gargalianoiline..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη