google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ...ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ...ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Φωτιά ξέσπασε και πάλι την Τετάρτη το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, στην χωματερή που έχει δημιουργηθεί απέναντι από το νέο γήπεδο των Φιλιατρών, κοντά στον χώρο που στεγάζεται το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και δίπλα από κατοικίες.
Η τραγική αυτή κατάσταση δεν είναι πρόσφατη, καθώς όπως είχαμε γράψει σε παλιότερο ρεπορτάζ στις 29 Απριλίου του 2013, ο χώρος έχει καταντήσει χωματερή γεμάτος από κάθε λογής σκουπίδια, με πολλούς κινδύνους για την υγεία των κατοίκων αλλά και των περαστικών, που έχει εξαντλήσει την υπομονή τους. Παρά τις πολλές διαμαρτυρίες πολιτών, ο Δήμος έχει αφήσει την κατάσταση ανεξέλεγκτη, όπου ο καθένας αφήνει εκεί τα μπάζα του και ότι του περισσεύει για πέταμα.
Παράλληλα δίπλα στεγάζεται Ειδικό Δημοτικό Σχολείο, Αθλητικός χώρος και γύρω μένουν πολλές οικογένειες, που αναγκάζονται να εισπνέουν όχι μόνο την βρώμα, αλλά και τις επικίνδυνες ουσίες από την καύση των πλαστικών που απελευθερώνονται στην ατμόσφαιρα. 
Την Τετάρτη το απόγευμα, το έργο του περασμένου καλοκαιριού επαναλήφθηκε, όπου αρχικά ιδιώτης που είχε τρακτέρ με βυτίο προσπάθησε να σβήσει την φωτιά, ενώ στην συνέχεια υπάλληλοι του Δήμου με νερό και μπουλντόζα την έθεσαν υπό έλεγχο πριν εξαπλωθεί.
Τι θα γίνει επιτέλους με το θέμα κύριοι; Να τα μεταφέρουμε έξω από το σπίτι σας μήπως και συγκινηθείτε κάποτε; Είναι κατάσταση αυτή;

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη