google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προβλήματα σε ρεύμα, διαδίκτυο και υπηρεσίες σε περιοχές της Τριφυλίας

Προβλήματα σε ρεύμα, διαδίκτυο και υπηρεσίες σε περιοχές της Τριφυλίας

Σημαντικά ήταν τα προβλήματα στην ομαλή ηλεκτροδότηση περιοχών της Τριφυλίας, λόγω της βροχόπτωσης και των ισχυρών ανεμών. Τα καπρίτσια του καιρού απασχόλησαν κατοίκους κοινοτικών διαμερισμάτων αλλά και των 3 μεγάλων πόλεως  της Τριφυλίας δεδομένου ότι  οι διακοπές ρεύματος ήταν συνεχόμενες τα τελευταία 24ωρα. Πολλοί κάτοικοι εμφανίζονται απογοητευμένοι και έξαλλοι από την κατάσταση διαμαρτυρόμενοι στις εταιρίες κοινωφελών υπηρεσιών και ότι είναι αποφασισμένοι να προβούν σε διαμαρτυρία.
Τραγικό δε το γεγονός ότι οι πολλές ηλεκτρικές συσκευές έχουν χαλάσει, συνεπεία των διακοπών. Παράλληλα προβλήματα εμφανίστηκαν σε δημόσια κτίρια με προβλήματα στις τηλεφωνικές επικοινωνίες ενώ σε πολλές περιοχές έχουν εμφανιστεί προβλήματα αποσύνδεσης από το διαδίκτυο με αποτέλεσμα τα συνεργεία να βρίσκονται επι ποδός. Προχθές στη Κυπαρισσία αποκαταστάθηκαν βλάβες στο Δικαστικό μέγαρο της πόλης, σε κεντρικούς δρόμους ενώ προβλήματα σημειώθηκαν σε χωριά με διακοπές ρεύματος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη