google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Α.Ο. Σπερχογείας-Α.Ο. Κυπαρισσίας 3-4 με τον ΗΡΩΙΚΟ ΑΟΚ!

Α.Ο. Σπερχογείας-Α.Ο. Κυπαρισσίας 3-4 με τον ΗΡΩΙΚΟ ΑΟΚ!

Χόρτασαν γκολ και θέαμα, οι πολυάριθμοι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, που κατέκλυσαν το απόγευμα της Κυριακής το γήπεδο «Πέτρος Γεωργανάς για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι της Α΄Μεσσηνίας Α.Ο. Σπερχογείας-Α.Ο. Κυπαρισσίας με την Τριφυλιακή ομάδα να επικρατεί στο 90ο λεπτό 3-4!
 ΕΒΡΕΞΕ ΓΚΟΛ…
 Όσον αφορά, το χορό των τερμάτων, το συγκρότημα των «Ταύρων» με την συμπλήρωση του α΄ ημίωρου άνοιξε το σκορ με τον Δωδέκατο 1-0, στο 37΄ο Μαρασίν για την ομάδα της αρκαδιάς ισοφάρισε σε 1-1, στο 79΄ο Μανδραπίλιας έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με το 1-2, στο 73΄ο Παγώνης για τους γηπεδούχους το 2-2, στο 88ο λεπτό ο Μητρόπουλος έγραψε το 2-3, στο 89΄ο Μπαλόπουλος σημείωσε το 3-3 και στο 90+ ο τελευταίος, ο μοιραίος παίκτης της συνάντησης για τον Α.Ο.  Σπερχογείας με αυτογκόλ το 3-4, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα  που έδωσε μια μεγάλη νίκη στον Α.Ο. Κυπαρισσίας.
4ΑΔΑ ΜΕ ΠΑΜΙΣΟ-ΕΘΝΙΚΟ-ΕΡΑΝΗ…
Αξίζει να επισημάνουμε ότι οι παίκτες του ο Α.Ο. Κυπαρισσίας με τη σημερινή τους εμφάνιση στο γήπεδο της Σπερχογείας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα των "Ταύρων" και τη νίκη τους με 3-4, έδειξαν ότι η ομάδα τους μαζί με το Πάμισο Μεσσήνης, τον Εθνικό Μελιγαλά και την Εράνη Φιλιατρών, θα αποτελέσει την βασική 4άδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις μέχρι το τέλος  την άνοδο στη Γ΄ Εθνική!
«3» ΜΠΛΕ ΚΑΡΤΕΣ Ο ΜΠΛΑΝΑΣ…
Επίσης, ο έμπειρος διαιτητής της Α΄Εθνικής Γιώργος Μπλάνας μια μέρα μετά το επεισοδιακό παιχνίδι Απόλλωνα-Δωριέα 2-1 που διεξήχθη με ένταση και αρκετά νεύρα στο γήπεδο του Κορδία, έφερε εις πέρας με επιτυχία το κυριακάτικο ντέρμπι, ενώ έδειξε και τρεις μπλέ κάρτες στους Λυδιώτη στο 55΄ Γιακουμή στο 87΄και Μπαλόπουλο στο 90+.
Α.Ο. ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ: Γιακουμής, Κουμούτσος, Χαρίτος (53΄Πιχιγιόνι), Μούστος, Καράμπελας, Δωδέκατος, Μπούνας (52΄Βασιλόπουλος), Μπαλόπουλος, Παγώνης, Δ. Γιακουμής και Ι. Γιακουμής.
Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΊΑΣ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Αναγνωστόπουλος, Σταματόπουλο, Γαργαρώνης, Shtrepi, Λυδιώτης, Maracine (55΄Μανδραπίλιας), Diop, Μητρόπουλος (90+ Σιγέρι, Mitrov (77΄Σούπουλι).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη