google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ 3-0 Ο Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟ 0-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ- ΣΟΥΠΕΡ Ο ΣΤΑΡ Ο ΣΤΡΕΠΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΟΥΛΙ

ΜΕ 3-0 Ο Α.Ο.Κ. ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΡΑ ΤΟ 0-0 ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ- ΣΟΥΠΕΡ Ο ΣΤΑΡ Ο ΣΤΡΕΠΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΟΥΛΙ


ΑΡΓΗΣΕ αλλά κατάφερε να δημιουργήσει τις συνθήκες για την 3η σερί νίκη του ο Α.Ο.Κυπαρισσίας ανεβάζοντας την ψυχολογία του αλλά και την επιμονή του για το Πρωτάθλημα! Στο γήπεδο της Κυπαρισσίας μπορεί το πρώτο 45λεπτο να έληξε με 0-0 καθώς κύλησε με φάσεις στο 4ο λεπτό, στο 25, στο 32 και στο 39 αλλά και στο 41 κοντά στην εστία των αντιπάλων αλλά το πολυπόθητο τέρμα δεν ήρθε. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους το σουτ στη μικρή περιοχή με ενέργεια των επιθετικών αλλά την εστία του Απόλλωνα έσωσε πολλές φορές ο Καστριτσέας. Παρά τα επιθετικά φάουλ στο κέντρο αλλά και το δυνατό ποδόσφαιρο το αποτέλεσμα δεν είχε κριθεί ακόμα.
Στην επανάληψη ο Στρέπι με δυνατό σούτ κατάφερε μετά από ενέργεια στο κέντρο κοντά στο 54 να διαμορφώσει το 1-0 αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς αναζήτησε ευκαιρίες. Η γρήγορη εναλλαγή της μπάλας βοήθησε πάντως τον έμπειρο σέντερ φορ να επιτεθεί ξανά στο 72 κοντά στην μικρή περιοχή των φιλοξενουμένων κατακεραυνώνοντας με το 2-0 κάνοντας τον πάγκο να ξεσηκωθεί από χαρά. Ο ρυθμός διατηρήθηκε σε υψηλά επίπεδα όταν στο 93 με τις καθυστερήσεις λίγα δεύτερα πριν την λήξη του αγώνα ο Σούπουλι με ευθύβολο σίγουρο σουτ διαπέρασε την άμυνα του Απόλλωνα καταλήγοντας με το 3-0 που ήταν το τελικό σκορ κερδίζοντας επάξια τις εντυπώσεις.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παντελής Μπίζος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος Π., Σταματόπουλος, Γαργαρώνης, Λυδιώτης, Μητρόβ, Ντιόπ, Στρέπι, Μητρόπουλος, Μανδραπήλιας
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Καστριτσέας, Καπακλής, Αντωναίος, Κουκέας, Πολυμενέας, Ζέππος, Μάλαμας, Τρικουράκης, Ροβολής, Παπαγεωργίου, Τσορώνης.  
Ικανοποιημένος από την νέα νίκη ο προπονητής Τάκης Παναγόπουλος που δήλωσε ότι με σκληρή δουλειά όλα είναι εφικτά..

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη