google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Κυπαρισσία αγκάλιασε με ανθρωπιά τους «Ποδηλάτες της Αγάπης»

Η Κυπαρισσία αγκάλιασε με ανθρωπιά τους «Ποδηλάτες της Αγάπης»

Η έδρα του Δήμου Τριφυλίας, Κυπαρισσία, ήταν ο πρώτος σταθμός στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, το απόγευμα της Παρασκευής, για τους «Ποδηλάτες της Αγάπης». Τους ποδηλάτες, Αντρέα Σκουτέλλα, Γιώργο Δημητρίου και Αντρέα Ονησιφόρου από την Κύπρο και Σπυρίδωνα Καμπακτσή, Δημήτρη Φανουργάκη και Γιώργο Παπουτσάκη από την Κρήτη, υποδέχθηκαν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου της πόλης ο δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου, Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και μαθητές. Η Πανελλαδική – Παγκυπριακή «Ποδηλασία Αγάπης» είναι μια πρωτοβουλία που ανέλαβαν και υλοποιούν ποδηλάτες από την Κύπρο, στους οποίους προστέθηκαν ποδηλάτες από την Κρήτη, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τα κοινωνικά παντοπωλεία, την οποία και στηρίζει ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Από τα τρόφιμα που μαζεύουν τα 2/3 θα παραμένουν στην Ελλάδα για την κάλυψη των αναγκών των ανάλογων κοινωνικών παντοπωλείων και το 1/3 θα αποσταλεί στην Κύπρο. Η ποδηλασία αγάπης ξεκίνησε από την Κομοτηνή την 1η Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει στις 11 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, έχοντας συνολικά διανύσει 3.848 χλμ. Προχθές το απόγευμα, οι έξι ποδηλάτες έφθασαν στην Κυπαρισσία και διανυκτέρευσαν στο Καλό Νερό, ενώ χθες, από το πρωί, συνέχισαν την ποδηλασία της αγάπης στη Μεσσηνία και το απόγευμα έφθασαν στην Καλαμάτα, διανύοντας 96 χιλιόμετρα, αφού πέρασαν τις περιοχές: Ξηρόκαμπος – Στασιό – Αρμενιοί – Σπηλιά – Φαρακλάδα – Εξοχικό – Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι – Φλόκα – Πύργος – Αμπελόφυτο – Χώρα – Μεταμόρφωση – Βλαχόπουλο – Χατζή – Πετρίτσι – Καζάρμα – Νερόμυλο – Ανάληψη – Μεσσήνη.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη