google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τα θέματα της 20ης Τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής. …

Τα θέματα της 20ης Τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής. …

ΘΕΜΑ : « 20η Τακτική συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής » Σας καλούμε να έλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Τριφυλίας, στις 27-08-2013 ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00 για τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής και λήψη αποφάσεων για τα πιο κάτω θέματα: 1)Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια θραυστών υλικών λατομείου Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
2)Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια θραυστών υλικών λατομείου Δ.Ε. Φιλιατρών.
3)Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υδραυλικών υλικών συντήρησης- επέκτασης υδραγωγείων Δ.Ε. Γαργαλιάνων.
4)Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υδραυλικών υλικών συντήρησης- επέκτασης υδραγωγείων Δ.Ε. Φιλιατρών.
5)Έγκριση πρακτικού του ανοικτού διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Συνδέσεις Δικτύου Ύδρευσης Φιλιατρών».
6) Καθορισμός παράβολου υπέρ του Δήμου, για χορήγηση άδειας κυκλοφορίας ζωήλατου οχήματος καθώς και καθορισμός παράβολου για την ετήσια ανανέωση των χορηγούμενων αδειών. Παρακαλείσθε σε περίπτωση αδυναμίας σας, να μας το γνωρίσετε για να ειδοποιηθεί το αναπληρωματικό μέλος σας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη