google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πρωτοπόρο το Καλονερό με δυνατές συγκινήσεις στους προκριματικούς του 1ου τουρνουάFOOT-VOLLEY!

Πρωτοπόρο το Καλονερό με δυνατές συγκινήσεις στους προκριματικούς του 1ου τουρνουάFOOT-VOLLEY!

Εντυπωσιακό ήταν το θέαμα στην παραλία του Καλού Νερού όπου διεξήχθησαν οι προκριματικού αγώνες του 1ου τουρνουά FootVolley! Ενθουσιασμός, πάθος και δυνατές συγκινήσεις στην άμμο, με το Fernando de Soouza και την Αθηνά Καρελά, που επιμελήθηκαν τους αγώνες, να έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και οι αγώνες να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον κόσμου και κυρίως νεολαίας από την ευρύτερη περιοχή Μεσσηνίας και Ηλείας! Στους αγώνες, που συνεχίζονται αύριο το απόγευμα, με το μικρό και το μεγάλο τελικό, συμμετέχουν Βραζιλιάνοι άσσοι του ποδοσφαίρου, ενώ άκρως σαγηνευτική είναι η παρουσία και ο χορός των Βραζιλιάνων Cheerleaders. Στους αγώνες συμμετέχει και ο Έλληνας Ολυμπιονίκης, Μιχάλης Μουρούτσος, ο οποίος , πριν την έναρξη των προκριματικών, τιμήθηκε για τις επιτυχίες και την προσφορά του στον αθλητισμό, με την πλακέτα που του απένειμε ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του δήμου Ζαχαρίας Κανελλόπουλος.
 Ο ίδιος ευχαρίστησε για την τιμή σημειώνοντας πως είναι η πρώτη φορά που τον τιμά μια περιοχή και οι κάτοικοί της! Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του γνωστού ηθοποιού Κώστα Σόμμερ, που, όπως φάνηκε, έκλεψε τις καρδιές του γυναικείου πληθυσμού και απέσπασε επιφωνήματα θαυμασμού!
Ο πρόεδρος του Οικολογικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Καλονεριτών, Δημήτρης Παπακωνσταντόπουλος, αναφέρθηκε στη συνδιοργάνωση των αγώνων από τους συλλόγους του Καλού Νερού, υπό την αιγίδα του δήμου, ευχαρίστησε του χορηγούς καθώς και τους συμμετέχοντες αλλά και τον κόσμο που τους παρακολουθούσε με ενδιαφέρον! Στους σημερινούς προκριματικούς υπήρχαν δύο γκρουπ. Στο πρώτο γκρουπ αγωνίστηκαν οι δυάδες: Νίκος Μαρίνος – Κώστας Ντρούγκας, Μπίρου Μπίρου – Ουέλινγκτον Ρέης και Αλέξανδρος Γκόγκας – Μαριτιάνος. Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι δυάδες: Fernando de Soouza – Κιντόκα, Αλεξ Μάιτος – Τόλης Μπακάλης και Νίκος Αλεξόπουλος – Νίκος Κουτσούλης. Οι αγώνες συνεχίζονταν μέχρι αργά το απόγευμα, τη δύση του ηλίου!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη