ΝΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΕΛ

TΟ τρίτο υπόμνημα για ζητήματα που αφορούν τους πολίτες με καίριες παρεμβάσεις του έστειλε στο Δήμαρχο Τριφυλίας η Κίνηση Ενεργών πολιτών Τριφυλίας. Πρόκειται για νέες  Ενημερωτικές  παρατηρήσεις  -   προτάσεις στις οποίες όπως καταγράφουν στο κείμενο του υπομνήματος "Επισημαίνουμε    και προτείνουμε  τα παρακάτω θέματα όπως καταγράφονται από τους πολίτες.   
1)            Το σιντριβάνι της κεντρικής   πλατείας της Κυπαρισσίας  έχει  χαλάσει.   Όπως είναι σήμερα στεγνό, εκτός από αντιαισθητικό, οι εξέχοντες  υδροσωλήνες είναι επικίνδυνες   για τα μικρά παιδιά που παίζουν  στην πλατεία.  Φρονούμε πριν προκληθεί  κάποιο ατύχημα  ότι πρέπει  να παρθούν κάποια μέτρα ασφάλειας,  η να αποκατασταθεί άμεσα η βλάβη του σιντριβανιού  και να επαναλειτουργήσει.  Σε περίπτωση που ο Δήμος αδυνατεί να διαθέσει όλα τα χρήματα για την επαναλειτουργία του σιντριβανιού, είμεθα διατεθειμένοι να  συμβάλουμε  και εμείς, αρκεί να γνωρίζουμε το μέγεθος της δαπάνης.
2)            Έχουμε την άποψη ότι το πρακτορείο  ΚΤΕΛ της Κυπαρισσίας πρέπει να μετακινηθεί   από την θέση  που βρίσκεται σήμερα  στο κενό κλειστό κτήριο του ΟΣΕ. " Να τονίσουμε ότι παρότι οι αιτήσεις έχουν αποδέκτη το Δ.Σ. Τριφυλίας μέχρι σήμερα δεν έγινε ενημέρωση του Σώματος καθώς οι πολίτες ζητούν συγκεκριμένες απαντήσεις από το Δήμο συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει
Share on Google Plus

About kyparissiotis