google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Άγρας: Υπέγραψαν Ανδρώνης, Αφοί Σώκαλοι, "ναυάγησε" Σπάλα, κοντά σε Ψωρομύτη…

Άγρας: Υπέγραψαν Ανδρώνης, Αφοί Σώκαλοι, "ναυάγησε" Σπάλα, κοντά σε Ψωρομύτη…

Οι Λυκούργος Ανδρώνης (ΦΩΤΟ με τον γενικό αρχηγό Γιώργο Πρεβεζάνο), που έμεινε ελεύθερος από την Εράνη και οι καλαματιανοί αδελφοί Δημ. και Στ. Σώκαλης, είναι τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του Άγρα, αφού έπεσαν οι υπογραφές. Επίσης, ο πρόεδρος των 'ερυθρόλευκων" Βασ. Αγγελόπουλος με τους συνεργάτες του και τον Γαργαλιανιώτη τεχνικό Θαν. Λακριντή, έχουν ξεκινήσει επαφές για την ισχυροποίηση του ρόστερ, μετά και το "διαζύγιο" τριων βασικών στελεχών του, καθώς οι Σεφεράσι έκλεισε στο Πάμισο, Τσίμπιτσης στην Ανδραβίδα και Μπενέτος αντιμετωπίζει πρόβλημα με την εργασία του στην Πάτρα!
Στο μεταξύ, η Τριφυλιακή ομάδα ψάχνει για έναν τερματοφύλακα, ένα κεντρικό αμυντικό και έναν επιτελικό μέσο, που ακούει στο όνομα Θανάσης Ψωρομύτης του Α.Ο. ΦΑΡΑΙ και υπηρετεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων μαζί με το γυμναστή του συλλόγου Κώστα Γεωργακόπουλο. Για την θέση του γκολκίπερ υπήρξε συζήτηση με τον έμπειρο Μεσσήνιο πορτιέρο Χρήστο Σπάλα, αλλά ο τελευταίος προτίμησε να παραμείνει και την νέα σεζόν στον φιλόδοξο Πανθουριακό του μεγαλοεπιχειρηματία Αγαθοκλή Χριστόπουλου που έχει βλέψεις πρωταγωνιστικές στη Β΄ Μεσσηνίας "αγκαζέ" με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας.
ΔΗΜΗΤΡΟ...ΒΛΕΠΕΙ U17 ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...
Τέλος, ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος άσος Χρυσόστομος Δημητρόπουλος που δοκιμάσθηκε πρόσφατα στον Απόλλωνα Αθηνών υπο την επίβλεψη του Μεσσήνιου τεχνικού Κώστα Ψυρόπουλου και άφησε άριστες εντυπώσεις, είναι πολύ πιθανόν να ενταχθεί στην "ελαφρά ταξιαρχία" και στο ερασιτεχνικό τμήμα της αθηναικής ΠΑΕ U17.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη