google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Οι τιμές σοβαρών ακινήτων για την εξοχική κατοικία

Οι τιμές σοβαρών ακινήτων για την εξοχική κατοικία

Η Αννα Σπυροπούλου από το μεσιτικό γραφείο "Τριφυλιακή" λέει ότι ενδιαφέρον υπάρχει, αλλά μόνο για τα ακίνητα χαμηλού κόστους. Οσο για τις εξοχικές κατοικίες που συνήθως ζητούν είναι βόρεια και νότια της Κυπαρισσίας, "κυρίως πανοραμικές ζώνες ή κοντά στην θάλασσα". Λέει ακόμη ότι Ρώσοι είναι αυτοί που κυρίως ενδιαφέρονται, αλλά και από άλλες χώρες της Ευρώπης ζητάνε ακίνητα με χαμηλές τιμές "και κάποιοι Ελληνες που θέλουν να τοποθετήσουν τα χρήματά τους".
Η μεσίτρια Βασιλική Βρεττού λέει ότι κάποιες ελπίδες έχουν δημιουργηθεί για Ρώσους που θέλουν να αγοράσουν εκτάσεις για επενδύσεις, όχι όμως για εξοχική κατοικία. Ωστόσο, "υπάρχει γενικώς μια τέτοια φιλολογία, αλλά οι ξένοι κάνουν έρευνα αγοράς και δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους". Και εξηγεί πως είναι κυρίως Ρώσοι, "αλλά δεν εμφανίζονται οι ίδιοι".
Η μεσίτρια Κατερίνα Σαραντοπούλου λέει πως ενδιαφέρον για εξοχική κατοικία δεν υπάρχει. "Το δικό μας γραφείο έχει έδρα τα Φιλιατρά και παρότι υπάρχουν καλά ακίνητα και σε καλές τιμές, δεν υπάρχει αγοραστικό ενδιαφέρον", σημειώνει. Και προσθέτει ότι "κάτι ακούγεται για Ρώσους και Κινέζους. Οι Ρώσοι είναι σκληροί στις διαπραγματεύσεις τους και ζητάνε μεγάλες εκτάσεις, αλλά οι κλήροι εδώ είναι μικροί, και ο κόσμος δεν δίνει τσάμπα". Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/oikonomia/item/27012-times-exoxiki-katoikia

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη