google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Χτυπούσαν την εξώπορτα με μανία στους Μύλους-Τους πήραν χαμπάρι οι γείτονες

Χτυπούσαν την εξώπορτα με μανία στους Μύλους-Τους πήραν χαμπάρι οι γείτονες

ΣΟΒΑΡΑ θα μπορούσαν να είναι τα περιστατικά εγκληματικότητας σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας καθώς στόχος των επιτήδειων συνήθως είναι ηλικιωμένοι, ανήμποροι και απομονωμένες περιοχές.
Τον τρόμο βίωσε για μια ακόμα φορά μια 75χρονη ηλικιωμένη στην περιοχή Μύλοι Κυπαρισσίας τα ξημερώματα της Παρασκευής. Όπως μας ενημέρωσαν συγγενικά τους πρόσωπα που κατοικούν στην Αθήνα, ξημερώματα άγνωστοι χτύπησαν με κουδούνια την πόρτα της ηλικιωμένης και όταν ερώτησε ποιοι είναι δεν απάντησαν. Εκείνοι επέμειναν χωρίς αποτέλεσμα και για εκφοβισμό χτυπούσαν την εξώπορτα η οποία δεν άνοιξε ευτυχώς. Η ηλικιωμένη μετά το συναγερμό που ήχησε και αντιλήφθηκαν οι γείτονες ότι κάτι συμβαίνει ζήτησε τηλεφωνικά βοήθεια από τους συγγενείς της. Οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή ενώ οι γείτονες εκφόβισαν με ότι μέσο είχαν τους πιθανούς δράστες. Αργότερα έφτασε η Αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουν συγγενείς ηλικιωμένων έχουν αυξηθεί.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη