google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εργασίες εξωραισμού περιβάλλοντος στον Προφήτη Ηλία Φιλιατρών

Εργασίες εξωραισμού περιβάλλοντος στον Προφήτη Ηλία Φιλιατρών

Εργασίες τσιμεντόστρωσης ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο στον δρόμο που οδηγεί στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στα Φιλιατρά. Οι εργασίες επικεντρώθηκαν σε τέσσερα σημεία του δρόμου που δυσκόλευαν αρκετά την πρόσβαση στο εκκλησάκι, ενώ συνολικά θα χρησιμοποιηθούν 125 κυβικά τσιμέντου για αυτήν την φάση του έργου. Το εκκλησάκι, ως γνωστόν, έχουν αναλάβει οι κουρείς της πόλης, που με την συμβολή εθελοντών πραγματοποιούν συνεχώς καινούργια έργα.
Ο κομμωτής Θεόδωρος Σαρματζής μιλώντας στο filiatranet, τόνισε ιδιαίτερα την προσφορά και βοήθεια της κυρίας Φρόσου Βοζίκη, που στέκεται πάντα δίπλα στο συγκεκριμένο εκκλησάκι και χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αυτές οι σημαντικές εργασίες. Πολλοί εθελοντές στηρίζουν τον Προφήτη Ηλία με διάφορους τρόπους, ενώ αυτές τις ημέρες οι εργασίες έχουν εντατικοποιηθεί εν όψη και του εορτασμού στις 20 Ιουλίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν το περιοδικό "ΦΙΛΙΑΤΡΑ" σε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα, ανέφερε την προϊστορία του Συλλόγου των Κουρέων με όλα τα ονόματα από το 1900 και μετά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη